Boerencamping Ehrlingshof in Rehden
Minicamping in Niedersachsen, Duitsland

U bent van harte welkom op Boerencamping Ehrlingshof in Rehden
een minicamping in Niedersachsen. Men biedt u hier veel ruimte en rust, u kunt kiezen uit grote grasvelden met een beetje schaduw van de bomen. Naast de camping verhuurt men ook nog vakantiewoningen. Dus wilt u deze leuke omgeving ook ervaren? Kom dan kamperen op Boerencamping Ehrlingshof in Rehde, een minicamping in Niedersachsen, Duitsland
boerencamping Ehrlingshof in Rehden, Niedersachsen, Duitsland

 

Op de boerencamping Ehrlingshof in Rehden zijn de sanitaire voorzieningen in voldoende mate anwezig. Op het terrein is voor de inderen volop vertier, er is een grote speeltuin met erg veel speeltoestellen, ook zijn er skelters voor jong en oud. Je kunt hier ook rijden op de pony's. Maar naast alle kleinere dieren die op een boerderij niet mogen ontbreken, is er natuurlijk ook de niet meer weg te denken trampoline.

minicamping Ehrlingshof in Rehder, boerencamping in Niedersachsen, Duitsland

In de omgeving van boerencamping Ehrlingshof in Rehden is volop vertier mogelijk. Het voormalige turfgebied (moor), de Dümmersee, op fietsafstand (12 km)van de camping, een geweldig mooi meer waar u alle watersport mogelijkheden heeft, het dierenpark Ströhen op 20 kilometer van de camping. Meer informatie kunt u aantreffen op de website van deze leuke camping.


Wilt u meer weten over deze minicamping in Rehden?
Bezoek dan eens de website van boerencamping Ehrlingshof in Niedersachsen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina