Boerenamping ‘De Val’ in Zierikzee
Minicamping in de provincie Zeeland

Aan de rand van Zierikzee vindt u boerenamping ‘De Val’, een minicamping in de provincie Zeeland. Het is een gezellige kleine boerencamping welke al vele jaren een begrip is voor een rustige vakantie in Zeeland. Gelegen op een steenworp afstand van duikspot ‘De Val’ aan de voet van de Zeelandbrug, een bedevaartsoord voor duikers uit heel Europa. Voor campers een prima plek voor een onvergetelijk bezoek aan de pittoreske oude binnenstad van Zierikzee! Op de minicamping zijn 20 riante kampeerplekken beschikbaar voor een heerlijk rustige vakantie of dagje uit naar Zierikzee. Iedere kampeerplaats (minimaal 120 m2) heeft zijn eigen stroomvoorziening van 10 A . Er zijn in de nabijheid van iedere plek watervoorzieningen. Bij de receptie van boerencamping 'De Val', een minicamping in de provincie Zeeland, kunt u gebruik maken van (beperkt) gratis Wifi.

 

 

Op het terrein van minicamping 'De Val' in Zierikzee zijn 2 sanitaire voorzieningen en een speeltuin voor de kleintjes. In het hoogseizoen en tijdens weekenden van de feestdagen kunt u bij de receptie verse broodjes, croissantjes bestellen, welke ‘s morgens vers gebakken voor u klaarliggen. Op een veld naast de boerencamping zijn een vijftal camperplaatsen, deze camperplaats heeft een eigen ingang en iedere plaats een stroomaansluiting (4A). Voor groepen is er een ruim veld gelegen aan de rand van de camping, maar deze is wel via een eigen ingang bereikbaar.


Boerencamping 'De Val' ligt op 600m van de duikplek ‘De Val’ en op 900m van het historisch centrum van Zierikzee ‘Binnen de Veste’. Waan je even in de Middeleeuwen of geniet op een van de vele terrasjes in deze pittoreske oude binnenstad. Langs de dijk van de Oosterschelde kunt u wandelingen of fietstochten maken over het hele eiland van Schouwen-Duiveland. Maar maak ook eens een leuke rondvaart langs de Zeelandbrug en zandbank met zeehonden.

Wilt u meer informatie over deze minicamping in de provincie Zeeland?
Bekijk dan de website van boerencamping 'De Val' in Zierikzee

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina