Boerencamping De Maarsdijk in Niekerk
Boerderijcamping in de provincie Groningen

Welkom op boerencamping De Maarsdijk in Niekerk, een boerderijcamping in de provincie Groningen.Dat zeggen Gert en José Datema als u bij hen gaat kamperen. Deze camping is geschikt voor gezinnen met kinderen en voor de rustzoekers onder ons. Er staan 15 kampeerplaatsen tot uw beschikking, maar door de knusse indeling in drie verschillende veldjes ervaart u op boerencamping De Maarsdijk in Niekerk, een boerderijcamping in de provincie Groningen de rust die u op het platteland verwacht.

 

boerencamping De Maarsdijk in Niekerk, Groningen

Vanaf boerencamping De Maarsdijk in Niekerk, heeft u een schitterend uitzicht over het mooie Groningse landschap. Alle plaatsen zijn voorzien van een 6 ampère electra-aansluiting en ook de sanitaire voorzieningen zijn in ruime mate aanwezig. Ook voor kinderen is er voldoende vertier, er is eel speelgoed, zoals bijvoorbeeld skelters, een trampoline en een pony. Het is natuurlijk een hele belevenis dat men op een echte boerderij met ongeveer 60 koeien en andere dieren kan kamperen.

boerderijcamping De Maarsdijk in Niekerk, minicamping in Groningen

De landelijke ligging van boerencamping De Maarsdijk in Niekerk heeft als voordeel dat u mooi centraal kampeert tussen een aantal mooie plaatsen. Natuurlijk bezoekt u één of meerdere dagen de stag Groningen, maar ook diverse natuurgebieden in de omgeving zijn een bezoek waard. Ook voor de fietser zijn er voldoende mogelijkheden om een mooie tocht te maken. U komt dan langs verschillende borgen, die allemaal nog bijzonder goed onderhouden zijn.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze boerderijcamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping De Maarsdijk in Niekerk.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina