Boerencamping De Buitenplaats in Eenigenburg
Minicamping in de provincie Noord-Holland

Als u wilt ervaren wat kamperen bij de boer inhoudt kom dan naar Boerencamping De Buitenplaats in Eenigenburg, een minicamping in de provincie Noord-Holland. Op dit bedrijf zijn diverse dieren aanwezig, waaronder ongeveer 25 melkkoeien, iedereen mag mee beleven hoe het koeien melken gebeurt. Vanaf het kampeerveld heeft u een groots uitzicht over de velden, dus echt kamperen op het platteland. Natuurlijk is er een electraaansluiting en een watertappunt aanwezig op Boerencamping De Buitenplaats in Eenigenburg, een minicamping in de provincie Noord-Holland.

BOERENCAMPING DE BUITENPLAATS IN EENIGENBURG

De sanitaire voorzieningen zijn in voldoende mate aanwezig, er zijn 2 douches, 2 toiletten, 2 wasbakken én een kookgelegenheid en een wasmachine. Ook voor kinderen is boerencamping De Buitenplaats in Eenigenburg heel leuk. Naast de mogelijkheid om de boer “mee te helpen” met het melken, zijn er ook diverse speelattributen op de camping aanwezig. Ook wordt op de boerderij zelf de melk verwerkt tot lekkere karnemelk of ander echte boeren zuivel. Deze en andere producten zijn natuurlijk te koop. U proeft het verschil!

minicampoing De buitenplaats in eenigenburg


Voor het maken van mooie tochten zit u natuurlijk heel goed op boerencamping De Buitenplaats in Eenigenburg. Er liggen hier in West-Friesland hele mooie fietsroutes. Ook het strand ligt op fietsafstand, slechts een kilometer of 7 verwijderd van de camping. U moet het zelf ervaren hoe mooi deze omgeving is. Natuurlijk zijn de bezoekjes aan de grotere steden als Alkmaar en natuurlijk Amsterdam ook zeer de moeite waard.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping De Buitenplaats in Eenigenburg

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina