Boerderijcamping 't Lemsterhop in Lemmer -
Boerencamping Friesland

De familie Dijkman heet u van harte welkom op boerderijcamping 't Lemsterhop in Lemmer, een boerencamping in Friesland. Deze camping of eigenlijk zorgboerderij is voorzien van veel dieren en u kunt zien hoe deze verzorgt worden. Iedereen is van harte welkom op deze camping vlakbij de watersporthoofdstad. Vooral mensen met een verstandelije of geestelijke handicap kunnen hier goed terecht. Ook het sanitair is aangepast voor minder valide mensen. Op deze boerderij kunt u het reilen en zeilen van een echte Friese boerderij van dichtbij meemaken. Er zijn volop mogelijkheden om mee te helpen op de boerderij, zoals het voeren van onder andere de paarden, de kippen en de konijnen. Voor zowel jong als oud is op boerderijcamping 't Lemsterhop van alles te zien en te beleven.

Er zijn totaal 15 kampeerplaatsen beschikbaar voorzien van een stroomaansluiting waar u terecht kunt met uw tent, vouwwagen, caravan of camper. Op deze camping zijn 10 ampere stroom aansluiting aanwezig. Zoals gezegd is het sanitair goed voorzien en ook aangepast voor de minder valide mensen onder ons. Er zijn 5 luxe douches aanwezig (zonder muntenautomaat o.i.d.) en 3 riante wc's. In overleg kunt u ook gebruik maken van de wasmachine en de droger. Speciaal voor de slechtere dagen heeft deze boerencamping in Friesland een kantine waar u kunt schuilen of terecht kunt voor een gesprek met een van de andere kampeerders.

Uw kinderen hoeven zich ook niet te vervelen. Er zijn voldoende dieren waarbij uw kinderen kunnen helpen met de verzorging van de dieren. U kunt ook altijd een kijkje nemen bij de zorgboerderij om te kijken hoe dat in zijn werk gaat.

Bent u echt een natuurliefhebber en houdt u van fietsen of wandelen? Er zijn voldoende fiets- en wandelroutekaarten aanwezig om u vele dagen te kunnen vermaken. Daarnaast kunt u ook altijd uitstapjes maken naar diverse plaatsen in de omgeving zoals Sneek, Workum, Hindeloopen, Stavoren, Sloten en Bal. Bezoek desnoods een van de musea in deze plaatsen. Al met al is het prima vertoeven op en om boerderijcamping 't Lemsterhop heen.

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Friesland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van boerderijcamping 't Lemsterhop in Lemmer.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina