Boerderij Spanjer in Lies
Kleine camping op Terschelling

Indien u kampeert op Boerderij Spanjer in Lies, een minicamping op Terschelling,dan bevindt u zich aan de rand van een van de slechts 5 weidevogelkerngebieden van Nederland, polderpracht Terschelling! Een heerlijke plek vanwaar u zo de polder in loopt of gewoon lekker bij uw tent kunt genieten van het weidse uitzicht en de rust. Vanaf de hele camping heeft u een prachtig uitzicht over de polder. Er worden maximaal 10 tenten op ruim 13 are (1300 m2) geplaatst, de tentplaatsen zijn dus zeer royaal. Ook zijn er mooie apartementen te huur. De eigenaren Cees en Margriet vertellen u graag over hun vee, de manier van boeren en hun weidevogelbeheer. Ook kan Cees als geboren Terschellinger u veel over het eiland in bredere zin vertellen. Wilt u dus echt kamperen bij een boer en in een prachtige natuurgebied, kom dat eens kamperen bij Boerderij Spanjer in Lies, een minicamping op Terschelling.

In de ruimte voor de sanitaire voorzieningen op boerderij Spanjer in Lies, zijn 2 fijne douches, 2 wc’s en een wastafel. Buiten is een afwasplaats met koud en warm water. Alle energie wordt opgewekt door zonne- en wind energie. Er is geen stroomaansluiting bij de tentplaatsen zelf. In de schuur is een kast gemaakt met afsluitbare vakken waar ook een stopcontact in zit, zodat u toch uw mobieltje, laptop of batterijen o.i.d. op kunt laden. Per tentplaats mag maximaal 1 tent geplaatst worden en is een picknicktafel beschikbaar. Er is een wasmachine beschikbaar die men tegen vergoeding mag gebruiken. Voor de kinderen zijn er traptrekkers en skelters, als gast kunt u eventueel een barbewue lenen. Er is een gezamenlijke vuurplaats waar 's avonds een gezellig vuurtje gestookt mag worden. (uitgezonderd bij bijzondere weersomstandigheden als harde wind of in een periode van extreme droogte.)

De bushalte is op 30 tot 50 meter afstand van Boerderij Spanjer gelegen. Heel gemakkelijk is het dat de supermarkt aan de overkant van de straat. is gelegen. Als u zelf geen tent mee wilt of kunt nemen, is het ook mogelijk om een tent (naar keuze met of zonder inventaris) te huren via Primakamp.nl. U reserveert in dat geval eerst een plek bij ons en vervolgens zelf een tent bij Primakamp. De tent wordt dan voor u opgezet op de camping. U kunt heerlijk genieten op Terschelling: bossen, strand en duinen. En natuurlijk niet te vergeten de mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Typisch Terschellinger activiteiten zijn er genoeg. Wat dacht u van een bezoek aan het echt Terschellinger volksdansen, een bezoek aan een Terschellinger kaasboerderij of museum? Maar er is veel meer! Daar kunnen Cees en Margriet u veel meer over vertellen.

Wilt u meer weten over deze minicamping op Terschelling (Friesland)?
Kijk dan eens op de website van Boerderij Spanjer in Lies.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina