Boerderijcamping Schrouff in Vijlen
Minicamping in de provincie Limburg

Boerderijcamping Schrouff te Vijlen, een minicamping in de provincie Limburg, is een geheel nieuw aangelegde boerderijcamping die geopend is sinds juni 2016! De camping beschikt over 20 standplaatsen, elk voorzien van een 10 ampère stroomaansluiting, een waterpunt en een afvoer. De auto’s kunnen in de buurt van de standplaats geparkeerd worden. Vanuit elke standplaats heeft u schitterend uitzicht. U en uw kinderen zijn van harte welkom om een kijkje te nemen op de boerderij die nog volop in bedrijf is. Er worden dagelijks ongeveer 80 koeien gemolken. De kinderen mogen helpen met het verzorgen van de kalfjes. Misschien dat er zelfs nog wel een kalfje wordt geborgen tijdens uw verblijf op Boerderijcamping Schrouff te Vijlen, een minicamping in de provincie Limburg.

Camping Schrouff in Limburg - genieten van rust en ruimte

Er zijn schitterende sanitaire voorzieningen aanwezig op boerderijcamping Schrouff in Vijlen. Gratis douches, inclusief een familiedouche, 3 toiletten en een urinoir, 6 wastafel, een gesloten wascabine. Verder vindt u onder het afdak een afwasplaats met warm en koud water, waar u tijdens het afwassen kunt genieten van een schitterend uitzicht. Er is een wasmachine en wasdroger aanwezig, die u met behulp van een muntautomaat zelf kunt bedienen. De boerderijcamping beschikt over een eigen WIFI netwerk.

Boerderijcamping Schrouff in Vijlen ligt op een schitterende locatie, tussen de dorpjes Vijlen en Holset, in het gehuchtje Harles. Het Vijlenerbos ligt op loopafstand, wat garant staat voor uren heerlijk wandelplezier. Als u een dagje weg wil, is dat vanuit Vijlen geen probleem. De grotere steden zoals Maastricht, Heerlen en Aken zijn allen binnen een half uurtje met de auto bereikt. Mocht u liever de auto willen staan, dan is dat ook geen probleem. Er ligt een bushalte voor de deur. Vanuit hier bent u binnen een kwartiertje met de bus in Gulpen of Vaals. Vanuit hier kunt u overstappen op diverse buslijnen die u overal naartoe kunnen brengen. Kortom, bent u zoek naar een prachtige boerderijcamping, waar u volop van de natuur kunt genieten en helemaal tot rust komt, dan bent u hier aan het goede adres.

Uitstekende voorzieningen

Wilt u meer weten over deze mooie minicamping in Limburg?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping Schrouff in Vijlen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina