Boerencamping Pepinushof in Maria-Hoop
Boerderijcamping in de provincie Limburg

Op boerencamping Pepinushof in Maria-Hoop bent u te gast bij de familie van Lümich, zij runnen een boerderijcamping in Midden Limburg. Op de camping zijn 15 ruime standplaatsen die allemaal zijn voorzien van een eigen netaansluiting. Ook is een en fietsenlaadpunt aanwezig. Tevens zijn er 6 vakantiehuisjes ( 3 vier personen en 3 zes personen ) volledig ingericht met alle voorzieningen en ook een centrale barbecueplaats. Voor de gasten is er ook gratis Wifi beschikbaar. Boerderijcamping Pepinushof in Maria-Hoop heeft een uitstekend modern sanitair gebouw met aparte dames en heren toiletten, douches en wastafels en ook een aparte gehandicapte sanitairruimte. Een buitenspoelpunt met koud en warm water met afdruiprekken en tevens ook een stortpunt voor uw chemisch toilet. Tevens is er op boerencamping Pepinushof in Maria-Hoop, een boerderijcamping in Limburg, de mogelijkheid om gebruik te maken van een wasmachine en droger.

Veld boerderijcamping Pepeniushof
Uw kinderen hoeven zich niet te vervelen, want er is een speeltoestel, zandbak en zomers als het warm is, is er voldoende zwemgelegenheid, een speeltuin en een overdekte speeltuin in de buurt waar u kunt ontspannen met uw kinderen. Deze boerderijcamping in Limburg is uitstekend bereikbaar zowel met openbaar vervoer als met de auto.Vanuit boerencamping Pepinushof in Maria-Hoop bent u binnen 15 minuten in het Maasplassengebied, dat is het watersportgebied van de provincie Limburg. Het 3.000 hectare grote plassengebied is een schitterend decor voor zowel watersport- als natuurliefhebbers. U kunt er zwemmen, zonnen, vissen, surfen of zo maar even ontspannen.

Sanitairgebouw Pepeniushof

De Boerderijcamping Pepinushof ligt in het smalste stukje van Nederland, nog geen 4 km van Duitsland en 6 km van België en ligt in een schitterend wandelgebied. Het Pieterpad voert vlak langs de boerencamping. Voor de echte wandellaars liggen er verschillende folders waarin wandelroutes door de bosrijke omgeving beschreven worden. Vanuit de boerderijcamping Limburg is het eenvoudig om aansluiting te vinden op de vele goed bewegwijzerde fietsroutes met knooppunten.Vlakke fietsroutes leiden door cultuurhistorische Maasdorpjes zoals het witte stadje Thorn of de stad Maaseik met een van de mooiste marktpleinen van België. Dit alles binnen een straal van 8 km. Veerpontjes zetten fietsers en wandelaars over naar de overkant van de Grensmaas, waar de knooppunten op elkaar aansluiten. Kortom veel beleving in het Maasplassen gebied Midden Limburg, zoals shoppen in het Designer Outlet Centrum Roermond of een dagje gezellig genieten in Maastricht of Aken

Zoekt u meer informatie van deze boerderijcamping Limburg?
Bezoek dan de website van boerencamping Pepinushof in Maria-Hoop

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina