Boerderijcamping La Ferme Riola in Contes
Minicamping in département Alpes-Maritimes (Frankrijk)

Boerderijcamping La Ferme Riola in Contes, een minicamping in Alpes-Maritimes, bevind zich tussen de zee en de bergen. La Ferme Riola nodigd u uit om de camping te ontdekken. Er zijn gites de France en vakantiehuizen, aangenaam verspreid over 4 hectaren groen gebied. U kunt genieten van de geweldige "arboretum [bomentuin]" met zijn verschillende méditerraanse bomen en de honderdjarige olijfbomen, dit alles in comfort en rust. Het département van de Alpes Maritimes geeft u de mogelijkheid om de oorspronkelijke, kleine dorpjes te ontdekken zoals Contes, Coaraze, Lucéram, Peille, Peillon, Eze village. Maar ook de bekende steden zoals Nice, Menton, Grasse, Cannes, Monaco, St Cap Ferrat.  

Prachtige boerderijcamping Frankrijk

Voor uw comfort is de camping La Ferme Riola in Contes gelegen in een natuurgebied met grote plaatsen op de heuvel of een vlak terras met gras, dit alles voorzien van elektra van 4 tot 10 ampère. Wilt u in de schaduw, half/half of zon, de plaatsen zijn niet afgebakend, dit om de natuur te respecteren. Dus u mag het zelf allemaal weten. De honderdjarige olijfbomen of de 120 scheidingsbomen staan er zo dat iedereen zijn intimiteit gerespecteerd wordt. Er zijn 2 nieuwe wasgelegenheden op Boerderijcamping La Ferme Riola in Contes. Met een door bloemen afgebakend binnenplaats zorgt voor rust en intimiteit. Er is warm en koud water (met mengkranen) in de douches (gratis) en er zijn buiten wastafels. Er zijn ook douches met wastafel in één cabine of alleen een wastafel in een cabine voor meer comfort. Verdre beschik men hier over een ruimte voor kleine kinderen en baby's en een cabine met douche en wasrafel voor mindervalide kampeerders. Voor diegene die ook via internet verbonden wil blijven: er is wifi beschikbaar.

Boerderijcamping La Ferme Riola in Contes biedt u een waaier van activiteiten voor klein en groot: zwembad (ligstoelen), 2 jeu de boulebanen, volleybal terrein, tafelvoetbal, biljart, tafeltennistafel en een speeltuin voor allerkleinsten.
U kunt ook het "micro museum" bezoeken waar honderdjarige landbouwwerktuig te bezichtigen is en ook zijn arboretum ontdekken. In de maanden Juli en Augustus wordt er voor groot en klein animatie verzorgd, zoals aquagym, wandelingen, jeu de boulewedstrijden, tafeltennistournooi, middernacht zwemmen, streekgerechten proeven (Socca) etc. "La Ferme Riola" bevind zich in een uitzonderlijk geografisch gebied, dicht bij de grote touristische steden en badplaatsen als ook de bergen.
De streek van Nice is vol van te ontdekken mooie landschappen tijdens de lange wandelingen op de aangelegde paden zoals het "Parc du Mercantour" van de bekende "Vallée des Merveilles" en ook de talloze historische dorpjes.

Lekker kamperen in de buurt van Contes

Wilt u meer weten over deze leuke camping in het departement Alpes-Maritimes?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping La Ferme Riola in Contes.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina