Boerderijcamping Krabbeneiland in Biggekerke
Een Boerencamping in de provincie Zeeland

Kom genieten van een heerlijk stukje platteland en wordt daarbij van harte welkom geheten door de familie Marinissen op Boerderijcamping Krabbeneiland in Biggekerke, een boerencamping in de provincie Zeeland. Hier kunt u het boerenleven van dichtbij proeven op het nog volop in bedrijf zijnde melkveebedrijf. Op de camping biedt men u mooie, ruime en afgeschermde kampeerplaatsen, nieuwe luxe stacaravans en vakantiewoningen te huur aan. De luxe stacaravans en de vakantiewoningen zijn volledig ingericht en voorzien van tv en schotel. Op Boerderijcamping Krabbeneiland in Biggekerke, een boerencamping in de provincie Zeeland, heeft u de beschikking over gratis WiFi.

Boerdderijcamping Krabbeneiland op Biggekerke, Zeeland

Naast het meehelpen op de boerderij en het knuffelen van de konijnen, kalfjes en paarden is er voor de kinderen volop speelgelegenheid met een speelweide, trampolines, speeltuin, kinderboerderij, pony-rijden en verder een speelschuur met tv, tafeltennistafel, tafelvoetbalspel, sjoelbakken en spelletjes.Het nieuwe toiletgebouw op Boerderijcamping Krabbeneiland in Biggekerke is op korte loopafstand en voorzien van toiletten, douches (gratis) en wastafels met warm en koud water en 2 afwasplaatsen. Er is een aparte ruimte om de baby's in bad te doen, met aankleed mogelijkheid op hoogte. Verder is er voor het chemisch toilet een aparte stortplaats en zijn er diverse spoelplaatsen, watertappunten en stroomaansluitingen aanwezig.

 

Boerderijcamping Krabbeneiland in Biggekerke ligt in een weids en rustig polderlandschap en is centraal gelegen op Walcheren. De omgeving leent zich uitstekend om heerlijk te fietsen en de afstand naar het strand is slechts 3 kilometer.Geniet van uw vakantie op de boerderij met een wijntje en een stukje eigengemaakte kaas. 's Morgens van heerlijke roomboter op uw verse broodjes met een glas verse karnemelk of een lekker schaaltje yoghurt. Op de boerderij kunt u deelnemen aan de workshops voor het maken deze produkten met de verse melk van de eigen koeien en zo genieten van het pure boerenleven.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Zeeland?
Neemt u dan gerust eens een kijkje op de website van Boerderijcamping Krabbeneiland in Biggekerke.


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina