Boerderijcamping Hietkamp Laren (Gelderland).

U bent op boerderijcamping Hietkamp te gast bij de familie Woestenenk in Laren (Gelderland).
De camping ligt in een prachtige omgeving waar u fantastisch kunt fietsen en wandelen. In de eerste week augustus vindt er altijd de fietsvierdaagse in Laren plaats. De start van de fietsvierdaagse is dicht bij de camping. Boerencamping Hietkamp is geopend van 1 april tot 1 november. Naast een aantal seizoensplaatsen heeft de camping de beschikking over 20 ruime kampeerplaatsen. De plaatsen zijn zo ruim dat er genoeg plek is voor uw auto. Er is ook een aparte parkeerplaats. Uw hond kunt u in overleg gewoon meenemen, mits hij maar aangelijnd is.

boerencamping lieftink

Bij deze boerencamping kunt u ook met uw paard op vakantie. Stalling, voer en weidegang zijn aanwezig. René kunt u regelmatig in zijn smidse op het erf als hoefsmid aan het werk zien. Neem gerust een kijkje bij het beslaan van paarden. Hij zal u graag verder informeren.

Kinderen
Uw kinderen hoeven zich ook geen dag te vervelen, op het kampeerterrein is een schommel en ander speelattributen aanwezig. Op en rond de camping lopen veel dieren zoals; paarden, kippen, konijnen, reeën, schapen en geitjes.

boerderijcamping-hietkamp

Faciliteiten op boerderijcamping Hietkamp zijn goed, er is een ruime toilet/ annex doucheruimte. Hierbij is voor gehandicapte gasten een speciale douche/ en toiletruimte ingeruimd. Naast het toiletgebouw is het zgn. "proathuuske" waar warm en koud water gehaald kan worden en tevens de afwas kan worden gedaan. Tegen een geringe vergoeding kan er gebruik gemaakt worden van een wasmachine en een droger

Voor meer informatie over deze boerencamping in Gelderland?
Bezoek de website van Boerderijcamping Hietkamp in Laren (Gelderland)

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina