Boerderijcamping Het Kamper Erve in St. Jansklooster
Minicamping/groepsaccomedatie in Overijssel

De eigenaren van Boerderijcamping Het Kamper Erve in St. Jansklooster, een minicamping anex groepskampeeraccomedatie in de provincie Overijssel heten u graag van harte welkom. De camping ligt in het mooie Nationaal Park Weerribben-Wieden, nabij het bekende Giethoorn (Hollands Venetie). Houd u van fietsen dan bent u bij ons op juiste adres. Onze camping is ruim opgezet met mooie ruime plekken, ook zijn er verschillende verhuur mogelijkheden. De ruim opgezette camping bestaat uit meerdere velden omringd door boswallen / singels. Het terrein bestaat uit een gedraineerd grasterrein op zandondergrond. Elke staplek heeft een individueel gezekerde elektra aansluiting (6 Ampère). Elk veld is voorzien van watertappunten en lichtmasten. Auto’s kunnen, als het weer het toelaat, naast de caravan of tent worden geparkeerd. Indien u liever huurt dan kunt u kiezen uit een Pipowagen (2 personen), een caravan (max 5 personen) of een stacaravan (max 4 personen). Zoals u ziet keuze genoeg op Boerderijcamping Het Kamper Erve in St. Jansklooster, een minicamping anex groepskampeeraccomedatie in de provincie Overijssel

Boerderijcamping het Kamper Erve

Verdeeld over het terrein van Boerderijcmping Het Kamper Erve in St. Jansklooster ismeerder locaties is modern en schoon sanitair aanwezig. Eveneens is een wasmachine aanwezig alsmede een uitstort voor het chemisch toilet. Ook campers zijn van harte welkom. Als het weer het toelaat dan kunt u hier op de camping (gras) staan, maar er zijn ook verharde camper plaatsen. Ook aan de kinderen is gedacht; er zijn speelveldjes, er is een dierenweide, een zwembad en er is een bos waar ze naar hartenlust kunnen spelen en genieten van de natuur. Naast de camping is er een groot groepskampeerterrein aanwezig, ideaal voor verenigingen, families of clubs. Tevens zijn er twee kampeerboerderij-accomedaties aanwezig (49 en 42 personen)


Boerderijcmping Het Kamper Erve in St. Jansklooster ligt in het mooie Waterreijk gebied nabij Giethoorn. Indien u de sfeer van de omgeving wilt ervaren maak dan een rondrit met de Huifkar door de omgeving. Ook een boot huren behoort tot de mogelijkheden. St Jansklooster ligt heel centraal, in een straal van 20 km vindt u de mooie steden Meppel, Steenwijk en Kampen.En op kortere afstand Giethoorn, Zwartsluis, Vollenhove en Blokzijl. Deze plaatsen zijn zeker een bezoekje waard. Voor veel informatie over nandere uitgangstips/recreatiemogelijkheden verwijzen wij u graag naar de website.

Mooie grote plaatsen op deze groene boerderijcamping in Overijssel

Wilt u meer weten over deze minicamping/groepsaccomedatie in Overijssel?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping Het kamper Erve in St. Jansklooster.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina