Minicamping Dorpszicht in Gapinge -
Boerencamping in Zeeland

De familie Goedbloed heet u van harte welkom op minicamping Dorpszicht in Gapinge, een boerencamping in Zeeland. Deze camping is gelegen in het Zeeuwse dorpje Gapinge wat een klein en pittorisk dorpje is. Het dorp ligt centraal tussen Veere (2km) en Middelburg (5km). Op minder dan 5 km afstand vindt u het strand en de Zee al. In de directe omgeving van boerderijcamping Dorpszicht zijn verschillende fietsroutes te vinden die u leiden door schitterende natuurgebieden. Al met al kunt u heerlijk ontspannen op minicamping Dorpszicht in Gapinge, een boerencamping in de provincie Zeeland.

Minicamping Dorpszicht in Zeeland

Naast de fietsroutes zijn er in de directe omgeving ook nog ruiterpaden, wandeltochten en veel bos. Op ongeveer 3 km vanaf de camping vindt u een manege waar u voor ritten over de ruiterpaden terecht kunt. Als u op boerderijcamping Dorpszicht verblijft maakt u echt mee wat kamperen bij de boer betekend. Door de ligging tussen de weilanden aan de rand van het dorpje Gapinge is dit gevoel optimaal. 's Ochtends de loeiende koeien, tjirpende vogels en kunt u een vers eitje halen bij de boerin.

 

Boerencamping Dorpszicht in Zeeland

Op de bijbehorende boerderij zijn melkkoeien aanwezig. Hierdoor is het mogelijkheid om bij het melken van de koeien te kijken en te proeven hoe verse melk van de koe smaakt. Deze boerencamping in Zeeland laat u het boerengevoel optimaal ervaren. Verder zijn er nog veel aaibaren dieren aanwezig zoals: kippen,eenden,geitjes,konijntjes, kalfjes,poezen,hondje en een lief bont paard, waar de kinderen af en toe een rondje op mogen. Omdat de camping zo centraal ligt, is het mogelijk om binnen korte tijd of op het strand te zitten of een terrasje te pakken in de mooie stad Middelburg.

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in Zeeland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van minicamping Dorpszicht in Gapinge

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina