Boerderijcamping de Tjasker in Wijckel -
Minicamping Friesland

De familie Leffertstra heet u van harte welkom op boerderijcamping de Tjasker in Wijckel, een minicamping Friesland. Deze camping is zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar rust, ontspanning en natuur om te ontsnappen uit de dagelijkse sleur van het leven. De camping ligt in de Zuidwesthoek van Friesland, nabij het dorpje Wijckel. Een unieke omgeving met de Gaasterlandse bossen, de Friese meren en het IJsselmeer. Kortom de plaats voor een fantastische vakantie. De boerderij waar deze camping gevestigd is was voorheen een orginele melkveehouderij en hier kunt u de sporen nog van zien. Ook de entourage en omgeving van de camping stralen het oude leven nog uit. Deze minicamping in Friesland laat u meemaken wat het boerenleven inhoudt. Boerderijcamping de Tjasker is voor jong en oud geschikt!

Camping de Tjasker heeft een autovrij veld, dat wil zeggen dat na het plaatsen van uw kampeermiddel de auto op een van de parkeerplaatsen dient te worden geparkeerd. Vanaf uw staanplaats heeft u een prachtig uitzicht over de landerijen. Ook is er de mogelijkheid om een wandeling over het land van de Tjasker te maken. De omgeving is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers en voor liefhebbers van waterrecreatie. Het ijsselmeer ligt op een steenworp afstand en u kunt ten alle tijden genieten van het water. Vissen is een van de vele sporten die u kunt uitoefenen op dit water. Lijkt het u wat?

U kunt ook uitstapjes maken naar een van de vele dorpen en steden in de nabije omgeving. Met de auto bent u in een ommezien in Drenthe of Groningen waar u ook een bezoek kunt brengen aan een van de vele musea.

Het terrein van boerderijcamping de Tjasker in Wijckel heeft ruime plaatsen waar u terecht kunt met uw tent, vouwwagen, caravan en camper. alle plaatsen zijn voorzien van electra. Voor de dames en heren zijn er 2 aparte ruimten met daarin 2 douches, 2 toiletten, 2 wastafels en allen voorzien van warm en koud water. Hiernaast zijn er ook nog andere sanitaire voorzieningen aanwezig. Ook kunt u gebruik maken van de afwasruimte voorzien van spoelbakken, een wasmachine, droger en koel-vriescombinatie. Het gebruik van alle voorzieningen zit bij het verblijf inbegrepen.

 

Voor de directe omgeving kunt u bij de receptie diverse fiets- en wandelroutes afhalen zodat u optimaal kunt genieten van de omgeving. Deze minicamping in Friesland kan u dus ook veel meer bieden dan alleen het verblijf. U kunt volledig ontspannen en genieten op boerderijcamping de Tjasker in Wijckel.

Wilt u meer informatie over deze minicamping in Friesland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van boerderijcamping de Tjasker in Wijckel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina