Minicamping De Molenhorst in Beilen
Boerderijcamping in de provincie Drenthe –

U bent van harte welkom op minicamping “De Molenhorst” 1,5 km van Beilen (Midden Drenthe), een boerencamping in de provincie Drenthe. Camping de Molenhorst in Beilen is een sfeervolle camping gelegen in de nabijheid van de prachtige natuur van Drenthe. Of u nu met de camper, de caravan, een tent, op de motor of te paard komt; Camping de Molenhorst heeft voor ieder wat wils. De camping is in 2018 voorzien van nieuw sanitair en een sfeervolle dierenweide. De kampeerplaatsen zijn comfortabel en ruim van opzet. Op het sfeervolle trekkersveld kunt u uw tent opzetten. De plaatsen zijn voozien van 6 amp. electra, er is altijd een watertappunt in de nabijheid en uw auto mag naast uw kampeermiddel.


 

Minicamping “De Molenhorst” in Beilen heeft zeer goede faciliteiten. Er zijn zeer nette en schone douches en toiletten op verschillende locaties te vinden. Tevens is er een afwas/spoelplaats, stortplaats voor het chemische toilet met spoelinrichting. De De Molenhorst in Beilen (Midden Drenthe) is zeer kindvriendelijk. Er zijn diverse speelattributen voor de kinderen, Ook is op de boerderijcamping een dierenweide aanwezig, erg leuk voor de kinderen. Er is een goed wifi bereik op de gehele camping aanwezig.

 

 

Met een netwerk van kilometers lange wandel-, fiets- en ruiterpaden in de omgeving biedt Camping de Molenhorst een goede uitvalsbasis voor tal van sportieve activiteiten. De fiets- en wandelkaarten liggen voor u klaar bij de receptie. Of wat denkt u bijvoorbeeld van een spannende geocaching tocht? De Camping ligt op 7 minuten vanaf de A28, en 1.5 km van het dorpscentrum Beilen. Avontuurlijk en leuk voor jong en oud! Ook als u gekomen bent om juist helemaal tot rust te komen, bent u bij ons aan het goede adres. Camping de Molenhorst ligt op steenworp afstand van recreatieplas Ter Horsterzand en het Nationaalpark Dwingelerveld, maar ook het Fochtloëerveen en Drents-Friese Wold, liggen niet ver van de camping.

Zoekt u meer informatie over deze boerencamping Drenthe!
Bezoek de website van Minicamping de Molenhorst te Beilen (Midden Drenthe).

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina