Boerderijcamping De Hinde in Dronten
Minicamping in de provincie Flevoland

U bent van harte welkom op Boerderijcamping De Hinde in Dronten, een minicamping in de provincie Flevoland. De camping is gelegen tussen Kampen en Elburg en bij het Veluwemeer en een bosrijke omgeving. René en Dora zijn de eigenaren en hebben samen een werkend akkerbouwbedrijf met 34 hectare land. Naast de werkzaamheden van het akkerbouwbedrijf zijn ze gestart met een kleinschalige boerderijcamping. In het jaar 2010 hebben ze de boerderij overgenomenen zijn de derde generatie die deze boerderij voortzet. Voor de overname is de boerderij begonnen als een gemengd bedrijf, dit betekent dat dit bedrijf met akkerbouw en veehouderij samen ging. Veehouderij bestond toen uit, ongeveer 35 melkkoeien met daarbij het jongvee. Er werd voornamelijk gewerkt met Groningse blaarkoppen koeien. Bij Boerderijcamping De Hinde in Dronten, eem minicamping in de provincie Flevoland, kampeert u op een heel fraai en rustig gelegen terrein op het Flevolandse platteland. De ruime, door groen gescheiden plaatsen, bieden veel privacy.

Boerderijcamping de Hinde in Dronten (Flevoland)

Gelegen aan een rustige en toeristische weg, uitkomend op een ruim eigen erf is het ook een héle fijne en veilige speelplek voor kinderen. Op de camping kunnen de kinderen volop spelen. Er zijn diverse speelgelegenheden, maar ook een dierenknuffelschuur, een stro-stro speelhoek, een recreatieruimte en nog veel meer... De sanitaire voorzieningen zijn op en top! Voor de gasten is er gratis wifi beschikbaar.
Boerderijcamping De Hinde in Dronten bevat 15 plaatsen waarvan 3 plaatsen voor campers of caravans en 12 plaatsen voor caravans of tenten. De plekken zijn voorzien van 6 of 10 ampère stroom en een eigen watertap-punt. Er zijn 5 accommodaties aanwezig. De Hindehut voor 4 personen, Hooiberghut voor 5 pers en 3 Safaritenten geschikt voor maximaal 6 personen.

Boerderijcamping De Hinde in Dronten grenst aan een gebied volop mogelijkheden voor vele mooie fiets- en wandeltochten, zowel langs de kust van het Drontermeer en door de prachtige natuurbossen van het Abbertbos, Revebos en Roggebotsebos. De koeien grazen heerlijk vrij in de wei, in het nieuw gerealiseerde natuurgebied dat grenst aan de boerderij van René en Dora. En er zijn vele mogelijkheden voor uitstapjes van allerlei aard. Vele soorten gezellige markten, grote en klein attracties, een heerlijk dagje naar het strand, uitstapjes naar de Veluwe, zwembaden, winkelen in het mooie Elburg of het moderne Dronten. En dat is nog maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden die Dronten u te bieden heeft! René en Dora hopen u binnenkort te mogen ontmoeten op hun camping.

Minicamping Flevoland - boerderijcamping de hinde

Wilt u meer weten over deze minicamping in Flevoland?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping De Hinde in Dronten.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina