Boerderijcamping de Geele Bosch in Oldeholtwolde -
Minicamping Friesland

Familie Wijnsma heet u van harte welkom op boerderijcamping de Geele Bosch in Oldeholtwolde een minicamping in Friesland. De camping gelegen nabij Heereveen is een ruime en luxe gelegenheid om het kamperen bij de boer van dichtbij mee te maken. Wat dacht u er van om elke ochtend lekkere verse broodjes te hebben? De familie Wijnsma maakt elke ochtend (met uizondering van zondag) vers brood voor hun gasten klaar. U hoeft alleen maar een formulier in te vullen en u ziet de broodjes de volgende ochtend tegemoet. Naast de mogelijkheid van het kamperen kunt u bij deze minicamping in Friesland ook een tenthuisje huren welke volledig is ingericht. Er zijn tafels, stoelen, potten en pannen, een koffiezetapparaat en een koelkast voor al uw producten. Boerderijcamping de Geele Bosch in Oldeholtwolde, als u echt wilt genieten van het boerenleven.

 

Deze minicamping in Friesland heeft uitstekende sanitaire voorzieningen.Verder zijn er 15 plaatsen waar u terecht kunt met uw tent, vouwwagen, caravan of camper. Alle plaatsen zijn voorzien van electriciteit en water kunt u gemakkelijk tappen bij de sanitaire unit welke elke dag wordt schoongemaakt. Verder is er een terras aanwezig waar u gerust een drankje kunt nuttigen. Koffie, thee, fris, boerenijs en boerenkaas kunt u allemaal kopen bij de receptie. Ook voor de kleine gasten zijn de voorzieningen uitstekend. Er zijn verschillende skeltertjes en trekkers te huur(GRATIS) voor uw kinderen en er zijn voldoende speeltoestellen aanwezig zodat u kinderen zich de hele dag met gemak kunnen vermaken. Ook met slecht weer kunnen uw kinderen zich uitstekend vermaken in de spel en ontmoetingsruimte waar een tafeltennistafel en tafelvoetbalspel aanwezig zijn. Verder kunnen hier eventuele andere spellen in gespeeld worden.

wilt u een onvergetelijke vakantie door te kamperen bij de boer? Dat kan bij boerderijcamping de Geele Bosch in Oldeholtwolde, gelegen aan het gele bos in Friesland. Deze minicamping is ook uitermate geschikt voor liefhebbers van fietstochten, wandelroutes of natuur. Er is volop activiteit aanwezig in het bos rondom deze minicamping Friesland en u hoeft zich dan ook geen moment te vervelen. Ook heeft u de mogelijkheid om terug te vallen op het stadse leven door een uitstapje te maken naar Heereveen wat dat zich op slechts 8 km vanaf boerderijcamping de Geele Bosch bevindt. Heereveen biedt u ook het nodige aan culturele ontspanning door een van de vele musea.

 

Wilt u meer informatie over prijzen, tarieven, foto's of folder van deze minicamping in Friesland?
Bekijk dan eens de website van boerderijcamping de Geele Bosch in Oldeholtwolde.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina