Boerencamping Noord-Brabant
Boerderijcampin de Ganzenhof in Bladel

U bent welkom bij de Boerderijcamping de Ganzenhof in Bladel. De familie Hendriks verwelkomt u graag. Deze boerencamping in het hartje van het Brabantse Kempen biedt u onder andere de mogelijkheid te genieten van rust, stilte en natuur. De plaatsen op de boerderijcamping liggen om het “kraam-weitje” heen. U maakt dus kans de geboorte van een kalfje mee te maken.

 

Boerderijcamping de Ganzenhof

Naast de camping biedt boerderijcamping de Ganzenhof ook mogelijkheden voor groepsaccommodaties en is er genoeg ruimte om uw eigen creatieve geest te uiten door middel van de expositieruimte en het atelier dat aanwezig zijn. Ook is er de mogelijkheid bij te leren over het bier brouwen, ook kunt u het eigen brouwsel proeven in het maandagavond café.

Wilt u toch eens meemaken wat de sfeer is op boerderijcamping de Ganzenhof maar u bent niet in bezit van een vouwwagen, caravan of kampeertent? GEEN ENKEL PROBLEEM. Deze boerencamping biedt u de mogelijkheid om een blokhut voor 2 tot 4 personen bij hun te huren waar u gerust in kunt verblijven. Een ideale oplossing dus.

Boerderijcamping de Ganzenhof is gigantisch gezellig met alle dieren die aanwezig zijn, zoals de hond Turbo, de kalfjes, koeien, kippen en konijnen. U waant zich echt van de bewoonde wereld af wanneer u verblijft op deze heerlijke natuurlijke boerencamping.

Boerencamping de Ganzenhof

Ook is boerderijcamping de Ganzenhof kindvriendelijk door de aanwezigheid van verscheidene kinderspeelplaatsen en activiteiten en natuurlijk de dieren.  Daarnaast zijn er voor de kinderen en hun ouders diverse uitstapjes mogelijk naar verschillende kinderparken zoals de Efteling, Bobbejaanland en Beekse Bergen. Tevens is boerderijcamping de Ganzenhof lid van de VeKaBo. Bent u benieuwd wat u verder nog kunt doen in de buurt van deze boerencamping, dan kunt u terecht bij het regio VVV kantoor of bij de ANWB.

Op 2 km afstand ligt een heerlijk winkelcentrum maar u kunt er ook heerlijk fietsen in het schitterende Kempen.

Wilt u meer weten over boerderijcamping de Ganzenhof?
Bekijkt u dan eens de website van deze boerencamping.

 

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina