Boerderijcamping Sleutel Hoeve in Bakkum-Noord
Minicamping in de provincie Noord-Holland

Boerderijcamping Sleutel Hoeve in Bakkum-Noord, een minicamping in de provincie Noord-Holland ligt op ca 400 meter van het Noord-Hollandse Duinreservaat en 3,5 km van het strand. Voor fiets- en wandelliefhebbers de perfecte uitvalsbasis. Het is 10 minuten fietsen van het gezellige uitgaans- en winkelcentrum van Castricum en met de trein of auto zijn de steden Alkmaar, Haarlem en Amsterdam prima te bereiken. Het is een gezellig camping met een persoonlijk sfeertje. De camping ligt tussen weilanden aan een doodlopend weggetje, bij iedere plek is de mogelijkheid er om van het zonnetje te genieten. De meeste plekken  zijn voorzien van een bestraat gedeelte, zodat uw caravan op een stevige ondergrond staat en de uw voortent een schoon strak vloertje heeft. Iedere plaats op Boerderijcamping Sleutel Hoeve in Bakkum-Noord, een minicamping in de provincie Noord-Holland, beschikt over een 10 ampere aansluiting.

 

Gezelligheid op boerderijcamping Sleutel Hoeve in Bakkum Noord

Er is een ruime was- en douchegelegenheid op Boerderijcamping Sleutel Hoeve in Bakkum-Noord. Deze wordt zonodig dagelijks 2x schoongemaakt. Er is een overdekt afwasgedeelte, een wasmachine en een koelkast voor de gasten. Ook is er een kantine met de receptie, een non-profit bar, picknicktafels, een speelhoek voor de kleintjes, voetbaltafels en de fietsenstalling. Wifi is gratis voor de gasten op deze minicamping. Iedere  week wordt er een koffieuurtje georganiseerd en regelmatig organiseert men gezamenlijke maaltijden, muziekavonden en sport kijken in de kantine. Op de voormalige veeteelt-boerderij wordt hard gewerkt aan landbouwwerktuigen en aardbeien. Op de camping zult u van deze activiteiten weinig merken, de camping ligt zo gesitueerd dat u heerlijk van de landelijke rust kunt genieten. Er zijn geen boerderijdieren aanwezig. Uw hond is van harte welkom.

 

Het veld van Boerderijcamping Sleutel Hoeve in Bakkum Noord


In de dorpen Bakkum en Castricum is ruime gelegenheid om lekker te winkelen, een terrasje te pakken of heerlijk uit eten te gaan in de vele horeca-gelegenheden. In 2010 is het centrum van Castricum onder handen genomen en er is een prachtig winkelgebied gecreeërd wat zeker een bezoekje waard is. Castricum beschikt over een mooi overdekt zwembad met sauna en een groot winkelcentrum. Maar ook de andere steden in de buurt, zoals Alkmaar met de mooie kaasmarkt, zijn een bezoekje waard.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan HIER de website van boerderijcamping Sleutel Hoeve in Bakkum.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina