Boerderijcamping La Soupèze in Dournazac
Minicamping in de Dordogne

Boerderijcamping La Soupèze in Dournazac, een minicamping in Frankrijk is gelegen op de grens van de Dordogne en de Haute-Vienne, midden in het natuurpark Perigord-Limousin. U kunt hier kamperen op één van de 7 standplaatsen die allemaal erg ruim zijn. De camping is zeer hondvriendelijk ingericht, maar niet geschikt voor kinderen onder de 16 jaar. Dus vooral kampeerders zonder kinderen maar mét honden zijn welkom op Boerderijcamping La Soupèze in Dournazac, een minicamping in Frankrijk.

boerderijcamping La Soupeze in Dournasac, Dordogne

 

De faciliteiten op Boerderijcamping La Soupèze in Dournazac zijn bijzonder goed. Er is een heel leuk terras met een bar. Ook is er een Jeu-de-Boules baan en speciaal voor de honden een grote hondenspeelweide. Indie u er op uit wilt zonder uw hond, dan kunt u gebruik maken van de hondenoppascentrale. Het toiletgebouw is bijzonder netjes en volledig ingericht.

boerderijcamping La Soupeze in Dounasac, dordogne

 

Indien u besluit om toch eens buiten boerderijcamping La Soupèze in Dournazac te gaan kijken, dan kunt u zich uitstekend vermaken op de typische Franse markten, zoals die er zijn in Brantôme, Piegut-Plevier en Thiviers. Maar natuurlijk zijn ook de steden zoals Angoulême met zijn zeer oude geschiedenis, die u beslist moet bezoeken. Ook Lomoges , de regionale hoofdstad biedt veel bezienswaardigheden. Deze pagina is te klein om alles weer te geven. Daarom verwijzen wij graag naar de website van deze camping.

Wilt u meer weten over deze minicamping in Frankrijk?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping La Soupèze in Dournazac.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina