Boerderijcamping Klein Rost in Beho
Minicamping in de Ardennen

Liliane en Antoine heten u graag van harte welkom op Boerderijcamping Klein Rost in Beho, een minicamping in de Ardennen. Beho ligt bijna op het drielanden punt van België, Luxemburg en Duitsland. De camping ligt op ongeveer 500 meter hoogte en vanaf de terrassen van Boerderijcamping Klein Rost in Beho, een minicamping in de Ardennen heeft een prachtige uitzichten over de weiden en bossen.

boerderijcamping Klein Rost in de Ardennen, België

 

De sanitaire voorzieningen op Boerderijcamping Klein Rost in Beho zijn zondermeer goed en in ruime mate aanwezig. Zo zijn er o.a. 4 douches, 2 wastafels met koud en warm water, 4 toiletten en een wasmachine. Op ieder terras treft u de aansluiting voor het electra en een waterkraan aan. Voor kindern is er voldoende speelmogelijkheid. Er os een speeltuin met schommels, een zandbak, een glijbaan en bij mooi weer een klein ploeterbadje. Daarnaast kan men nog tafeltennissen en is er een sportveld.

minicamping Klein Rost in Beho, Ardennen, België

 

Naast de rust op boerencamping Klein Rost in Beho, gaat u natuurlijk ook activiteiten in de omgeving ondernemen. Zo kunt u iedere dag hele mooie wandelingen maken, u kunt een balonvaart maken (een geweldige belevenis!), zwemmen, mountainbiken of de bezienswaardigheden van de oude plaatsen in de omgeving bekijken. Maar ook het Groot-Hertogdom Luxemburg of de stad Luxemburg zelf zijn één of meerdere bezoekjes waard.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze minicamping in de Ardennen?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping Klein Rost in Beho.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina