Boerderijcamping Den Tiel in Merselo
Minicamping in de provincie Limburg

Boerderijcamping Den Tiel in Merselo, een minicamping in de provincie Limburg is een rustige, kindervrije en diervriendelijke camping in een bosrijke omgeving. . Merselo ligt aan de rand van natuur-gebied de Peel en op ongeveer 10 kilometer van de Maas.In Merselo vindt u het hoogste punt van Noord-Limburg, de Weverslose Berg. Op de camping vindt u 15 ruimestaanplaatsen die voorzien zijn van een 6 ampere stroomaansluiting. Op Boerderijcamping Den Tiel in Merselo, een minicamping in de provincie Limburg is er voor de gasten gratis Wifi beschikbaar.

 

Minicamping Den Tiel in Merselo, Limburg

 

Op deze rustige en kindervrije boerderijcamping Den Tiel in Merselo zijn uitstekende sanitaire voorzieningen. Het gebouw ziet er heel gezellig en schoon uit. Er zijn 3 "hang"toiletten, 1 urinoir, 3 douches en 3 wastafels. Natuurlijk is er een overdekte plaats om de afwas te doen en is er een afstort voor het chemisch toilet. Ook is er een kleine bibloitheek aanwezig. De auto's van de kampeergasten op deze minicamping worden gestald op de centrale parkeerplaats. Hierdoor is er meer rust en een mooier veld op het kampeerterrein.

Boerderijcamping Den Tiel in Merselo, Limburg

 

 

Het centrum van Venray is op ongeveer 5 km. afstand en Boerderijcamping Den Tiel in Merselo is direct gelegen aan een uitgestrekt fiets- en wandelgebied, beiden bewegwijzerd middels een knooppunten route. Zo maakt u kennis met het authentieke Noord-Limburgse landleven. Het landschap en de cultuur van Noord-Limburg is ontzettend veelzijdig. De omgeving van Merselo is ideaal voor het maken van een fietstocht of wandeltocht. U passeert de mooiste plekjes die Noord-Limburg u te bieden heeft. Vanuit de camping kunt u direct starten met uw fiets-en wandeltocht door het prachtige gebied van de Maasduinen. Een verrassend natuurgebied met bossen, heidevelden, zandverstuivingen, vennen en meren. U kunt bij ons de beroemde fietsknooppuntenkaart kopen om uw eigen route uit te stippelen. De minicamping ligt centraal voor diverse bezienswaardigheden.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping Den Tiel in Merselo.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina