Boerderijcamping De Stadsgaten in Rouveen
Minicamping in de provincie Overijssel

Jan en Annie Visscher, de eigenaren van Boerderijcamping 'De Stadsgaten' in Rouveen, een minicamping in de provincie Overijssel, verwelkomen u graag op hun mooie camping. Zij bieden u royale standplaatsen, ruime parkeerplaatsen, goede sanitaire voorzieningen en een mooie omgeving. Gemoedelijk, persoonlijk en een goede service zijn kenmerken van Boerderijcamping 'De Stadsgaten' in Rouveen, een minicamping in de provincie Overijssel.

boerderijcamping De Stadsgaten in Rouveen, minicamping in Overijssel

 

Het dorpje Rouveen, daar waar Boerderijcamping De Stadsgaten is gevestigd, in de gemeente Staphorst, ligt ook dichtbij de Hanzestad Hasselt. De camping is voor u een mooie uitvalbasis om de Kop van Overijssel te ontdekken. In de omgeving zijn mogelijkheden voor fietsen, wandelen en bootverhuur. De naam Stadsgaten is een afgeleide van het natuurgebied waarin de camping is gelegen. Reeën, ooievaars en buizerds zijn o.a. uw buren als u hier kampeert.

minicamping De Stadsgaten in Rouveen, boerencamping in Overijssel


 
Er is van alles te doen en te bekijken in de omgeving van Boerderijcamping De Stadsgaten in Rouveen. Rouveen –Staphorst met z’n mooie kleuren, lint bebouwing, klederdracht en tradities is zeker een bezoek waard. In de zomermaanden zijn er de Staphorstdagen. En elke woensdag is er markt. Ook de Museumboerderij en het Koetshuis zijn een bezoekje waard. De Veldschuur, een informatiecentrum over natuur en cultuurhistorie, in de Oldematen met een mooie wandelroute. De Zwarte Dennen in de boswachterij, met een natuurvijver. Hasselt, een mooi oud stadje met grachten, Kalkovens en Molen. De Eendenkooi in Genne. Genemuiden, de tapijtstad met het Tapijtmuseum; via de pont komt u in Zwartsluis met Zintuigentuin en Museum Schoonewelle.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de kop van de provincie Overijssel?
Bezoek dan HIER de website van Boerderijcamping De Stadsgaten in Rouveen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina