Boerderijcamping De Speeltol in Drongelen
Minicamping in de provincie Noord-Brabant

Boerderijcamping de Speeltol in Drongelen, een minicamping in de provincie Noord-Brabant, ligt op een unieke plek in Noord-Brabant. Er is hier keuze uit een standaard plaats of een comfort plaats. Kies voor een beschut plekje of voor een gezellige staanplaats op het gezamenlijke veldje. Dan start het genieten van de vrolijke vakantiesfeer en van de heerlijke rust. De standaard plaatsen zijn minimaal 100m2 groot en beschikken over een gezamenlijk watertappunt, de comfortplaatsen zijn minimaal 150m2 en hebben een eigen stroom en watertappunt. Iedere plek beschikt over 10 amp. Naast deze plaatsen is er ook een mogelijk heid om met groepen te kamperen. Ook is er een pipowagen te huur op Boerderijcamping de Speeltol in Drongelen, een minicamping in de provincie Noord-Brabant.

Ruimte en uitzicht op minicamping De Speeltol in Drongelen

 

Kinderen beleven de tijd van hun leven op de kindvriendelijke Boerderijcamping de Speeltol in Drongelen. Ze kunnen heerlijk spelen, ontdekken, bouwen, springen en zijn er vrolijke dieren om te ontmoeten. Het gezinsveld heeft in het midden een grote zandberg met speelboot en enkele speelobjecten voor kinderen. Rondom liggen 8 ruime kampeerplaatsen met zicht op de speelplek. De Speeltol is een heerlijke kindercamping. Het sanitair gebouw is centraal gelegen en bestaat uit 2 delen. Aan de linkerkant zijn de toiletten en aan de rechterkant een mooie wasgelegenheid en de douches. Een warme douche is inbegrepen, dus geen vervelende muntjes. Hygiëne vindt men belangrijk, daarom wordt het sanitair minstens tweemaal per dag schoongemaakt. Het spreekt vanzelf dat er altijd toiletpapier en desinfecterende handzeep aanwezig is. Zin in een heerlijk gebakje met koffie om even van het uitzicht te genieten? Of hebben de kinderen zin in een heerlijke eigengemaakte milkshake aardbei met een muffin? Dat kan allemaal op deze minicamping in Noord-Brabant.

Overzicht over boerderijcamping De Speeltol in Noord-Brabant

Boerderijcamping de Speeltol in Drongelen is gunstig gelegen om leuke uitstapjes te maken. Het Nationaal park de Loonse en Drunense duinen ligt op 30 minuten en attractiepark de Efteling ligt op slechts 15 minuten rijden. Een andere aanrader is het Biesbosch Museumeiland of het mooie Slot Loevestein. Maar ook voor wandelaars is het hier prachtig, het pompveld ligt bijna om de hoek. Voor fietsers is minicamping De Speeltol een mooie vertrek- of tussenplaats voor mooie fietstochten. Bij de receptie zijn diverse fietsroutes te verkrijgen. Een aanrader voor deze regio is toch wel de Marianne Vos route. Geniet vanaf de fiets van het mooie polderlandschap. De receptie vind je in de kapschuur, bij het horeca gedeelte.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping De Speeltol in Drongelen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina