Boerderijcamping De Speelhoeve in Sinderen
Boerencamping in de provincie Gelderland

Boerderijcamping De Speelhoeve in Sinderen, een boerencamping in de provincie Gelderland, is gelegen in de Achterhoek, één van de mooiste gebieden van Nederland. Deze minicamping biedt plaats aan 25 caravans of tenten en is gevestigd bij een nog in bedrijf zijnde melkveehouderij. Karin en Jan Rougoor, de eigenaren, willen u graag kennis laten maken met het leven op een boerenbedrijf tijdens uw bezoek aan boerderijcamping De Speelhoeve in Sinderen, een boerencamping in de provincie Gelderland.

 

Zoals u uit de naam kunt halen is boerderijcamping De Speelhoeve in Sinderen ook uitermate geschikt voor families met kinderen. Er zijn o.a. een mooi speelbos, een zandbak, een volleybal en voetbalveld en diverse speeltoestellen. Ook zijn er natuurlijk diverse kleine dieren te bewonderen. Er zijn mooie en nette sanitaire voorzieningen op de camping. In het voor- en naseizoen is de minicamping vooral bevolkt met de iets oudere kampeerder die veelal voor hun rust hier verblijven.

In de mooie omgeving, zoals de Achterhoek is, zijn prachtige wandel- en fietsroutes te vinden. Door de bossen, over de landerijen en langs kastelen, volop afwisseling. Maar ook andere activiteiten zoals Land van Jan Klaasen, binnen- en buitenzwembaden, musea etcetere. Volop vertier. Op de camping is hier voldoende informatie over te vinden. U zult zich niet vervelen tijdens een verblijf op boerderijcamping De Speelhoeve in Sinderen.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping De Speelhoeve in Sinderen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina