Boerderijcamping De Loeks in Enschede
Minicamping in de provincie Overijssel

De familie Hagting, zij zijn de eigenaren van Boerderijcamping De Loeks in Enschede, een minicamping in de provincie Overijssel, willen u grag als gast verwelkomen op hun camping. Deze is gelegen buiten de stad Enschede op het mooie Twentse platteland. Er zijn 25 ruime kampeerplaatsen beschikbaar en het maakt niet uit of u nu voor een paar dagen of een paar weken wilt kamperen, men zal er voor zorgen dat u een heerlijke ontspannen verblijf zult hebben op boerderijcamping De Loeks in Enschede, minicamping in de provincie Overijssel

Boerderijcamping De Loeks in Enschede

Kamperen op Boerderijcamping De Loeks in Enschede is kamperen op een rustige camping welke gelegen is in een schitterende omgeving vol afwisseling van bossen, heide, weilanden, heide etcetera. U komt hier alles tegen! De kampeerplaatsen zijn allemaal erg ruim en u kunt kiezen uit een schaduwplek onder de hele oude eiken of een mooie zonnige plek. De keuze is aan u. Mocht u met de camper willen komen dan zijn hier aparte verharde plaatsen voor aangelegd.

minicamping of boerencamping De Loeks in Enschede Twente

De sanitaire voorzieningen op Boerderijcamping De Loeks in Enschede zijn uitstekend te noemen. De 4 aanwezige toiletten en 4 douches worden zeer regelmatig schoongemaakt. U vindt deze voorzieningen in een apart gebouw op het terrein. De familie Hagting is altijd bereid om u informatie te geven over de diverse activiteiten in de omgeving. Want dat u zich hier kunt vermaken dat is wel duidelijk. Het hele mooie landschap nodigt u uit om in te verblijven.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze minicamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping De Loeks in Enschede.


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina