Boerderijcamping De Beek in Buurse
Boerencamping in de provincie Overijssel (Twente)

Boerderijcamping De Beek in Buurse, een boerencamping in de provincie Overijssel is gelegen in het mooie Twente, vlakbij Haaksbergen, Enschede en Hengelo. De eigenaren zijn Henk Jan en Natasja, zij willen u graag verwelkomen. DE camping is minder geschikt voor gezinnen met kinderen, zij zullen zelf vertier moeten zoeken, maar dienen wel rekening met mensen die rust en ruimte heel belangrijk vinden. Zij zullen ervaren dat dat op Boerderijcamping De Beek in Buurse, een boerencamping in de provincie Overijssel, zonder meer aanwezig is.

boerderijcamping De Beek in Buurse, Twente

De voorzieningen op boerderijcamping De Beek in Buurse (genoemde naar de Zoddebeek die langs de camping loopt) zijn zonder meer goed. Er staan 25 kampeerplaatsen tot uw beschikking die allen voorzien zijn van een 6 ampere stroom aansluitpunt, een eigen kraan en tevens een vuilwaterafvoer. Het sanitair is gevestigd in een mooi gebouw en is modern ingericht. Er zijn o.a. 7 toiletten en 4 (gratis) douches.Tevens is het gehele gebouw verwarmd.

boerencamping De Beek in Buurse, Twente en Overijssel

Indien u boerderijcamping De Beek in Buurse gebruikt als startpunt voor de vele prachtige wandel en fietstochten dan ondekt u pas hoe mooi het Twense land is. U ondekt de mooie landerijen en de venen, zoals het Haaksbergerveen en het Witte Veen. Er is ook voor iedere kampeerplaats een map beschikbaar met informatie over de omgeving. Auto's zijn alleen toegestaan voor het brengen en halen van de caravan, daarna moet deze op de verharde kampeerplaats gestald worden.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Overijssel (Twente)?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping De Beek in Buurse

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina