Boerencamping Chez Baron in Vernoux en Gatine
Boerderijcamping in het departement Deux-Sèvres

De Nederlandse eigenaren van Boerencamping Chez Baron in Vernoux en Gatine, een boerderijcamping in het departement Deux-Sèvres heten u graag welkom op hun kleine, landelijke camping. De camping ligt op de grens van twee departementen: Deux-Sèvres en de Vendée. U treft op deze camping 6 kampeerplaatsen aan voor caravans of tenten, u zult genieten van het uitzicht over het mooie landschap. De streek waar Boerencamping Chez Baron in Vernoux en Gatine, een boerderijcamping in het departement Deux-Sèvres is gevestigd, is vooral bekend om de fruitteelt.

Chez Baron, boerderijcamping in Frankrijk

De sanitaire voorzieningen van Boerencamping Chez Baron in Vernoux en Gatine zijn ondergebracht in een stal, er is een mooie ruime douche, een toilet, wastafeld en natuurlijk een afwasplek. In de zomer kunt u ook genieten van het zwembad op de camping. Indien u geen caravan of tent heeft en u wilt toch deze omgeving verkennen, huur dan de tourcaravan. Deze is compleet ingericht met alle voorzieningen die u nodig heeft.

boerencamping Chez Barin in de Vendée, Frankrijk

Het departement Deux-Sèvres is bij de tourist vrij onbekend. Deze streek is zeer geschikt om te ontdekken door het maken van leuke wandel- of fietstochten. Door de rustige ligging van Boerencamping Chez Baron in Vernoux en Gatine is dit ook een leuke locatie voor de visliefhebber, mogelijkheden genoeg in een rustige omgeving. Op een uur rijden vanaf de camping vindt u de Atlantische kust met de havenstad La Rochelle, maar ook andere leuke historische steden kunt u goed binnen één dag bezoeken.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in Deux-Sèvres?
Bezoek dan eens de website van Boerencamping Chez Baron in Vernoux en Gatine

 


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina