Boerderijcamping Beekdal in Borger
Minicamping in Drenthe

Boerderijcamping Beekdal in Borger, een minicamping in de provincie Drenthe, is gelegen aan de rand van het mooie Hondsrugdorp Borger. Deze camping beschikt over 15 kampeerplaatsen en 10 seizoenplaatsen. Ieder plaats is voorzien van een stroomaansluiting. Gezien de ligging is een verblijf op deze kleine camping een uitstekende uitvalsbasis om de provincie Drenthe én de zuid-oost hoek van de provincie Groningen te ontdekken. Dus als u dat ook wilt, of u wilt natuurlijk gewoon genieten van een heerlijk rustige vakantie, kom dan eens kamperen op Boerderijcamping Beekdal in Borger, een minicamping in de provincie Drenthe.

boerderijcamping Beekdal in Borger, minicamping in Drenthe


De sanitaire voorzieningen op boerderijcamping Beekdal in Borgen zijn op en top en in ruim voldoende mate aanwezig. Natuurlijk wordt alles heel goed schoongehouden. Er is tevens een stortkoker voor het chemisch toilet aanwezig. Ook aan de iets minder goede dagen is natuurlijk gedacht. Er is een gezellige kantine met terras en op koude dagen brandt er in de kantine een haardkachel zodat u daar lekker warm kunt zitten. In de kantine staat tevens een frisdrankautomaat, een koffiemachine en een tv. De afwasplaatst bevindt zich naast de kantine en is natuurlijk wel overdekt.

minicamping Beekdal in Borger, boerderijcamping In Drenthe

Zoals u heeft kunnen lezen is Boerderijcamping Beekdal een oase van rust. In de omgeving is natuurlijk voldoende te beleven, in Borgen zelf natuurlijk, maar ook in Assen en Emmen zijndiverse activiteiten te zien en te doen. Natuurlijk gaat u de omgeving op de fiets of wandelend verkennen. Er zijn voldoende routes beschikbaar of anders maakt u deze zelf aan de hand van de zogenaamde knooppunten of met gebruik van de gratis wifi.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping Beekdal in Borger.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina