Agricampeggio Madonna di Pogi in Bucine
kleine boerderijcamping in Toscane, Italië

De eigenaar van Boerderijcamping Agricampeggio Madonna di Pogi in Bucine willen hun gasten de mogelijkheid bieden de Toscaanse vrijheid te ervaren en te genieten van de mooie natuur en vooral de rust die deze omgeving uitstraalt. Hier kunt u zich heerlijk ontspannen op de zeer ruime plaatsen die de gasten ter beschikking gesteld worden. Er zijn slechts enkele plaatsen voor uw eigen tent of caravan, dit omdat men de natuur zoveel mogelijk wil beschermen. Ook kunt u gebruik maken van het privé meer en de vele wandel- en mountainbikeroutes die het Ambradal, één van de mooiste regio's in Toscane, u biedt. Kom dus ook genieten op deze kleine boerderijcamping Madonna di Pogi in Toscane.

Madonna di Pogi in Bucine (Toscane)

Hier kunt u genieten op een terrein van 120.000 m² groot met bossen, fruitbomen en weilanden. Dit alles is tot uw beschikking gesteld. Hier vindt u altijd wel een plek waar u of in de schaduw, of heerlijk in de zon kunt genieten van een mooi boek. Maar natuurlijk kunt u hier ook heerlijk zonnebaden, na bijvoorbeeld een duik in het privé meer.
Boerderijcamping Madonna di Pogi ligt vlak bij het gelijknamige gehucht uit de 13e eeuw. De naam is afgeleid van de kerk die hier gebouwd werd. Hier kunt u het typische Toscaanse leven ervaren en toch bent u dichtbij de kunststeden Siena, Arezzo en Florance.

Op deze ecologische boerderijcamping kunt u één van de aanwezige tenthuizen of hutten huren. Er zijn 5 tenthuizen, geschikt voor 2 personen, en 4 caravans van hout variërend van 2 tot 5 personen. Ze zijn volledig ingericht. Alles is geheel gebouwd van natuurlijke materialen. Er is dus nu ook plaats voor uw eigen tent, men heeft een beperkt aantal plaatsen hiervoor geschikt gemaakt. Het sanitair gebrouw is super netjes en compleet ingericht. U mag op deze boerderijcamping ook geheel kostenloos gebruik maken van de producten in de biologische tuin of genieten van een heerlijk biologisch eitje bij uw ontbijt. Er is ook een klein winkeltje waar u de eigen producten kunt kopen, zoals een heerlijke Chiantiwijn. Er is tevens gratis Wifi beschikbaar voor de gasten. Soms wordt er ook voor de gasten gekookt en dit natuurlijk aleen met de streekproducten.

Ook in Italie bij Agricampeggio Madonna di Pogi een mooie stijger bij het meer.

Wilt u meer weten over deze kleine camping in Toscane?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping Madonna di Poggi in Bucine.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina