Zorgcamping "De Ruif" in Stoutenburg
Boerderijcamping in de provincie Utrecht

Zorgcamping ‘De Ruif’ in Stoutenburg, een boerderijcamping in de provincie Utrecht, is voor mensen en/of gezinnen met of zonder hulpvraag, die heerlijk willen genieten van een zorgeloze vakantie. De kleinschalige camping beschikt slechts over twee, van alle luxe voorziene, safaritenten, een zes en een vijf persoons tent. De twee safaritenten beschikken elk over eigen sanitair en keuken. De vijfpersoons tent is rolstoelvriendelijk. Een mooie camping tussen het groen, hier heerst rust en kunt u genieten van de prachtige natuurlijke omgeving. Zorgcamping ‘De Ruif’ in Stoutenburg, een boerderijcamping in de provincie Utrecht, bevindt zich op dezelfde locatie als zorgboerderij Blommendal.

Luxe safaritenten op De Ruif


Op de kleinschalige zorgcamping ‘De Ruif’ in Stoutenberg kunnen mensen met een lichte of matige verstandelijke en/of lichamelijke beperking heerlijk genieten van de mooie en rustige omgeving in Stoutenburg. Uw kind heeft de mogelijkheid om een dagdeel(en) mee te draaien op de zorgboerderij, onder persoonlijke begeleiding, zodat u onbezorgd kunt genieten. Zorgcamping ‘De Ruif’ is voor mensen en/of gezinnen met of zonder hulpvraag, die heerlijk willen genieten van een zorgeloze vakantie. De camping is gelegen aan het terrein van de zorgboerderij en biedt uitzicht op de landerijen. De Boerderijcamping beschikt over een eigen speeltuin voor de deur, een kampvuurplek met schommelbanken en de XXL BBQ en picknicktafel. Op de boerderij zijn koeien, leg- en sierkippen, hangbuikzwijnen, varkens, dwerg geitjes, (dwerg)schapen, alpaca’s, cavia’s, vogels, konijnen, honden, katten, paarden en pony’s.

Speeltoestellen op boerderijcamping De Ruif

Zorgcamping De Ruif in Stoutenberg ligt landelijke gelegen, maar centraal tussen Amersfoort en Leusden in. Hierdoor zijn er vele activiteiten en bezienswaardigheden te bezichtigen. Op de website vindt u hier een overzicht van. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Leusden / Amersfoort of Hoevelaken. Hier vindt u alles wat u voor uw dagelijkse behoefte nodig heeft, maar ook diverse restaurants, leuke terrasjes en op dinsdag/vrijdag en zaterdag een markt. Verder zijn er in de omliggende plaatsen vooral in de zomer diverse activiteiten, zoals een braderie.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Utrecht?
Bezoek dan eens de website van Zorgcamping "De Ruif" in Stoutenberg.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina