Veenemaat minicamping in Winterswijk/Kotten
Boerencamping in de Achterhoek (Gelderland)

De familie du Pré, de eigenaren van Veenemaat" minicamping en B&B in Winterswijk/Kotten, een boerencamping in de provincie Gelderland (Achterhoek) willen u graag verwelkomen op hun camping anex B&B die rustig gelegen is aan de rand van bos en weide, in een bosrijke omgeving. De buurtschap Kotten ligt dicht bij de Duitse grens. Er zijn 15 ruime kampeerplaatsen, die allemaal voorzien zijn van een 6 amp. stroomaansluiting. Wilt u kamperen op een plek waar je de vogels nog hoort fluiten en het wild in bos en weide ziet lopen? Kom dan kamperen op "Veenemaat" minicamping in Winterswijk/Kotten, een boerencamping in de provincie Gelderland (Achterhoek).

Minicamping Veenemaat in de achterhoek / gelderland

"Veenemaat" minicamping in Winterswijk/Kotten is minder geschikt voor kinderen. Men richt zich op gasten die genieten van rust, ruimte, onstspanning en mooie natuur. Er zijn diverse mooie fiets- en wandelroutes in de omgeving. Er zijn nette sanitaire voorzieningen voorzien van vloerverwarming en o.a. 3 wc's, 2 douches, 4 wasbakken, een aanrecht voor de afwas en groente schoonmaak en een stortplaats voor het chemisch toilet. De camping is autovrij.

Minicamping Veenemaat, boerderijcamping in de achterhoek, Gelderland

In de boerderij van "Veenemaat" minicamping en B&B in Winterswijk/Kotten is op de deal een eenvoudige recreatieruimte ingericht. Hier kunt u een krantje of boek lezen of een spelletje doen en/of een kop koffie drinken. De camping is gelegen aan diverse wandel- en fietsroutes, die te vinden zijn op de camping zelf. Winterswijk en omgeving staan bekend om de prachtige natuurgebieden waar u zich uren kunt vermaken.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan HIER de website van "Veenemaat" minicamping en B&B in Winterswijk/Kotten.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina