Vakantieboerderij Bocket in Bocket
Kampeerboerderij in de provincie Limburg

Vakantieboerderij Bocket in Bocket, een kampeerboerderij in de provincie Limburg  is gebouwd in 1857 en ligt in de oude kern (straat) van Bocket. In 2005 is de boerderij volledig gerenoveerd. Er staat een goed geoutilleerde keuken met vaatwasser en koelkast en er is een kleine diepvrieskast. Vanzelfsprekend is er ook een wasmachine en wasdroger met alle toebehoren. Na een dag van wandelen of fietsen is het aangenaam ontspannen in de woonkamer met een goed boek of het zien van een spannende film op de televisie met DVD speler. Op de bovenverdieping is de badkamer, met douche en toilet en 2 grote slaapkamers met respectievelijk 4 en 2 bedden. Voor de kleintjes zijn er 2 fietsen, een step en een schommel ter beschikking. Bij de prijs inbegrepen is inbegrepen eindschoonmaak, bedlinnen, handdoeken en keukenlinnen. Dus voor een relaxt verblijf: kom naar Vakantieboerderij Bocket in Bocket, een kampeerboerderij in de provincie Limburg.

vakantie en kampeerboerderij in Limburg


Vakantieboerderij Bocket in Bocket is gelegen aan de Kirchstrasse 17 in Bocket, (net over de Nederlandse grens ter hoogte van de gemeent Echt-Susteren).Vakantieboerderij Bocket biedt u niet alleen de mogelijkheid tot wandelen en fietsen in een bosrijk gebied maar ook een ruim aanbod aan recreatieve mogelijkheden zoals Gaia dierenpark, Toverland, kasteel Hoensbroek of Mondo Verde wereldtuinen.Ook een bezoek aan een van de mooie dorpjes Thorn en Slenaken of steden als Roermond en Maastricht zijn zeker de moeite waard.

logo kampeeer en vakantieboerderijg

Vakantieboerderij Bocket ligt net over de grens achter het Nederlandse dorp Maria Hoop dat ligt ter hoogte van de gemeente Echt-Susteren. Vanaf de Randstad rijdt u in circa 2 uur naar het landelijk gelegen Bocket. Na Eindhoven neemt u afslag Echt en volgt u richting Koningsbosch. 1 km. na de bebouwde kom van Echt volgt u Waldfeucht (Duitsland). Na de eerste rotonde (1/2) in Waldfeucht gaat u de eerste weg rechtsaf richting Bocket. In Bocket neemt u de eerste weg rechtsaf en u bent op de Kirchstrasse. Om de hoek van de eerste weg links kunt u parkeren bij no. 17

Wilt u meer weten over deze kampeerboerderij in de provincie Limburg?
Bezoek dan HIER de website van Vakantieboerderij Bocket in Bocket.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina