SVR Minicamping Emsland in Ommen
Boerderijcamping in de provincie Overijssel

Minicamping Emsland in Ommen, een boerderijcamping in de provincie Overijssel is een onderdeel van Emsland Sport- en recreatiecentrum, maar de minicamping is apart gelegen van de andere onderdelen. Er zijn 25 ruime kameerplaatsen beschikbaar waarbij u kunt kiezen uit een plaats in het weiland of langs de bosrand. Uw auto kunt u naast uw kampeermiddel plaatsen, want de kampeerplek is voldoende groot om ook nog heerlijk bij uw tent of caravan te kunnen zitten. Minicamping Emsland , een boerderijcamping in d eprovincie Overijssel, is op slechts 4 kilometer afstand van het centrum van Ommen gelegen.

 

Minicamping Emsland in Ommen, boerderijcamping in Overijssel

 

Er zijn mooie en noette voorzieningen aanwezig op Minicamping Emsland. Alles voldoet ruim aan de normen die door de SVR gesteld zijn. Er is een heel mooi toiletgebouw, met gescheiden ruimtes voor dames en heren. Ook is er een mindervaliden douche/toilet aanwezig. Voor de kinderen zijn er ook speeltoestellen op het kampeerterrein aanwezig. Voor de liefhebber: het Wifi netwerk kan door de gasten van de minicamping vrijblijvend worden gebruikt.

 

Boerderijcamping Emsland in Ommen, minicamping in Overijssel

 

Minicamping Emsland in Ommen ligt in één van de mooiste gebieden van Nederland, de Overijsselse Vecht kronkelt hier door het landschap. In de zomer zijn er in Ommen diverse activiteiten te doen. Ook kunt u in Ommen zelf leuk winkelen en zijn er mooie terrasjes waar u eerlijk van een hapje en drankje kunt genieten. De omgeving van Ommen kan het beste ontdekt worden per fiets. er zijn schitterende routes aanwezig.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Emsland in Ommen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina