Minicamping De Kleine Weide in Renswoude.
Een boerencamping in de provincie Utrecht.

De familie van Ginkel heet u graag harleijk welkom op hun recreatieboerderij en minicamping "De Kleine Weide" in het kasteeldorp Renswoude, in de provincie Utrecht. Renswoude ligt in de Gelderse Vallei bij de Grebbelinie en dichtbij de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, maar buiten de toeristische drukte. De boerderij is in 1933 gebouwd als melkveebedrijf en inmiddels omgebouwd tot een bijzonder gemengd bedrijf met Bed & Breakfast, zaalverhuur en achter de boerderij een minicamping. U overnacht in een van de Bed & Breakfast kamers die zich bevinden op de voormalige deel, waar vroeger de koeien stonden. De comfortabele kamers zijn alle voorzien van douche, toilet, kitchenette, t.v., radio, minibar en terras. Beneden is de zitkamer met bedbank. Op de voormalige hooizolder is een vide met 2 persoons slaapkamer. Een alround verblijfplaats dus: recreatieboerderij en minicamping "De Kleine Weide" in het kasteeldorp Renswoude, in de provincie Utrecht.

Minicamping De Kleine Weide in Renswoude, provincie Utrecht

Het ruime, overzichtelijke kampeerterrein van minicamping "De Kleine Weide" in Renswoude,is omzoomd met heggen en is ingericht met 20 plaatsen voorzien van electriciteit. (6 Amp.) Elke plek is voorzien van een stenen terras, water en afvoer. Achter de camping is 1,5 ha.'Nieuwe Natuur' aangelegd met wandelroute. Het sanitair is vermarmd en heeft géén muntautomaten. Verder is er een toilet/ doucheruimte voor rolstoelgebruikers. De rolstoel toegankelijkheid voldoet aan de I.T.S. norm. In de wasserette kunt u gebruik maken van een wasautomaat, centrifuge en droger.Bij aankomst op de camping wordt de caravan door de boer op de plek gezet, zodat u daar geen moeite meer voor hoeft te doen.

Voor de kinderen is er op de recreatieboerderij en minicamping "De Kleine Weide" een dierenweide met geiten, kippen, schapen enz. Verder zijn er op de camping speeltoestellen en skelters voor de kleintjes. Er is er een overdekte speel- en informatieruimte met tafeltennis, sjoelbak en informatiemateriaal van de omgeving. De Gelderse Vallei biedt prachtige wandel- en fietsmogelijkheden door landerijen, over smalle boerenweggetjes, langs beekjes en leuke oude boerderijtjes. Hier kunt u ook kennismaken met ambachtelijke beroepen en het cultuurgoed van het platteland. Op veel boerderijen en andere pleisterplaatsen kunt u zomers, op woensdag terecht in het kader van de 'kom-es-an' fietsroute. Ook bent u dan welkom op ' De Kleine Weide' voor een 'break' op het tuin-terras.

minicamping de Kleine Weide in Renswoude, provincie Utrecht

 

Wilt u meer informatie over deze minicamping in de provincie Utrecht?
Kijk dan eens op de website van recreatieboerderij en minicamping "De Kleine Weide" in Renswoude.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina