Plattelandscamping Molenzicht in Noordwijkerhout
Camperplaats in de provincie Zuid-Holland

Plattelandscamping Molenzicht in Noordwijkerhout, een camperplaats in de provincie Zuid-Holland, biedt 15 camper plaatsen met een weids uitzicht op de bollenvelden en de Hogeveense molen (bouwjaar 1654). De camping gaat open per 21 juli 2023 en is nog in opbouw. De camping bevat 15 plaatsen met stroom. Ook kan er gekozen worden voor een goedkopere plaats zonder stroom. Alle plaatsen kunnen gebruik maken van water, wifi en een loosplaats voor vuilwater en cassettetoiletten. Daarnaast is er een gezamenlijke BBQ plaats, cameratoezicht en voldoende ruimte voor kinderen om te spelen. 's Avonds kunt u vanaf Plattelandscamping Molenzicht in Noordwijkerhout genieten van een prachtige zonsondergang.

 

Camper camping Molenzicht in Noordwijkerhout

 

Plattelandscamping Molenzicht in Noordwijkerhout ligt op 3 km van het centrum van Noordwijkerhout en op 5 km van het centrum van Lisse. In beide dorpskernen bevindt zich een toeristeninformatiepunt (VVV) waar u meer informatie kunt vinden over de streek. Daarnaast zijn er in beide dorpskernen supermarkten en eet- en drinkgelegenheden te vinden. Tevens bevindt zich op loopafstand van de camping (1,5 km) restaurant Het Tussenstation en het restaurant Tespelduyn. Houdt u er van om steden te bezoeken dan bent u vanaf de camping binnen een half uur in Haarlem, Leiden of Amsterdam.

In het voorjaar kunt u op Plattelandscamping Molenzicht in Noordwijkerhout genieten van het uitzicht op de bloembollenvelden. Ook zijn er verschillende evenementen in de streek in deze periode, zoals de Bloemencorso. De kleinschalige camperplaats ligt op steenworp afstand van Tulip Experience Amsterdam (2 km), kasteel Keukenhof (2,5 km) en bloemenpark Keukenhof (3 km). In de zomer is de camping een ideale uitvalsbasis om naar het strand (6 km), het Oosterduinse meer (5 km) of de boulevard van Noordwijk te gaan. U kunt daar genieten van diverse eet- en drinkgelegenheden.

Campercamping Molenzicht in Noordwijkerhout

 

In de omgeving van camperplaats Molenzicht kunt u genieten van prachtige wandel- en fietsroutes. Er ligt een mountainbikeparcours (start op 4,5 km; mountainbike clinics vanaf de camping mogelijk) en diverse fietspaden door de duinen of richting het Oosterduinsemeer. In de directe omgeving kunt u het laarzenpad wandelen (wandelroute van +/- 6 km). Deze route bevindt zich op 2 km afstand van de camping. Tijdens deze wandeling loopt u langs de Lageveense molen. Vanaf de ingang van de camping heeft u zicht op deze molen. Daarnaast kunt u genieten van het landgoed en museum LAM bij kasteel Keukenhof. Vanaf de camping wandelt u in enkele minuten naar de Hogeveense molen. Tevens bevindt het circuit van Zandvoort, waar onder andere de Formule 1 wordt gereden, zich in de buurt (20 km). Houdt u van golfen? Landgoed & Golfbaan Tespelduyn (2,5 km) en Golf Centrum Noordwijk (7,5 km) liggen op een steenworp afstand. Tussen 15 maart en 1 november bent u van harte welkom voor een kort- of langdurend verblijf op plattelandscamping Molenzicht in Noordwijkerhout, een camperplaats in de provincie Zuid-Holland.

Wilt u meer weten over deze camperplaats in de provincie Zuid-Holland?
Bezoek dan de website van Plattelandscamping Molenzicht in Noordwijkerhout..

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina