Plattelandscamping De Kriekenboogerd in Oud Beijerland
Minicamping in de provincie Zuid-Holland

Plattelandscamping De Kriekenboogerd in Oud Beijerland, een minicamping in de provincie Zuid-Holland heeft een heel mooi egaal veld met 27 zeer ruime toeristische plaatsen van 12 meter breed. U mag zelfs een plaats kiezen tussen de druivenranken. Alle plaatsen hebben een mooi en weids uitzicht. Ook zijn er twee nieuwe (2014) trekkershutten op het terrein geplaatst. Naast de mogelijkheid om te kamperen biedt Plattelandscamping De Kriekenboogerd in Oud Beijerland, een minicamping in de provincie Zuid-Holland, de mogelijkheid om ook een B&B kamer te huren.

 

De Kriekenboogerd in Oud Beijerland

 

Er zijn hele nette en uitgebreide voorzieningen aanwezig op Plattelandscamping De Kriekenboogerd in Oud Beijerland. Er is een ruime recetie waar veel informatie en folders te krijgen zijn over de omgeving. Midden op het terrein is een speelmogelijkheid voor kinderen en voor de ouderen is er een jeu-de-boules baan op het kampeerterrein aangelegd. De sanitaire voorzieningen zijn sfeervol en verwarmd met vloerverwarming, waardoor het in het voor-en naseizoen heerlijk warm is. De campinggasten kunnen gratis douchen. Zowel bij het dames- als het herensanitair is een ruime familiedouche aanwezig.Verder is er een afwasruimte met warm en koud water en een wasruimte met wasmachine en droger. Voor de gasten is gratis Wifi beschikbaar (1 ticket per plaats).

 

Minicamping De kriekenboogerd in Zuid-Holland

 

Als u kampeert op Plattelandscamping De Kriekenbosch in Oud-Beijerland dan bent u in een in het Nationaal Landschap de Hoeksche Waard en daar vindt je de rust, de ruimte en de schoonheid van het boerenland. Weidse poldergezichten, dijken worden gesierd met rijen bomen en tussen de akkers slingeren kreken omgeven door riet. Hier vindt men ook historische boerderijen en molens. Dus neem in iedergeval uw fiets mee want dan geniet u optimaal van deze mooie natuur.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Zuid-Holland?
Bezoek dan de website van Plattelandscamping De Kriekenboogerd in Oud-Beijerland.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina