Natuurkampeerterrein de ‘Oude Boomgaard’ in Snelrewaard
Een Minicamping in de provincie Utrecht

Indien u in de natuur wilt kamperen, maar dan wel zo als het vroeger was, dan kunt u dit doen op Natuurkampeerterrein de Oude Boomgaard in Snelrewaard, een minicamping in de provincie Utrecht. U verfblijft hier in een ouderwetse boerenboomgaard. De bijbehorende boerderij is niet meer actief. Er zijn er nog dieren op deze camping aanwezig. Het is een fraai maar eenvoudig kampeerterrein, dat wegens de plaatsing van de fruitbomen en hun beperkte hoogte vooral voor tenten geschikt is. De camping heeft slechts 4 plaatsen voor toercaravans; reserveren is dus aan te bevelen! U ervaart op Natuurkampeerterrein de ‘Oude Boomgaard’ in Snelrewaard, een minicamping in de provincie Utrecht, een heerlijke rust, ondanks dat u in de Randstad bent.

 

Natuurkampeerterrein de Oude Boomgaard in Snelrewaard

 

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, is Natuurkampeerterrein de Oude Boomgaard in Snelrewaard een eenvoudige minicamping. Maar alles is natuurlijk wel heel netjes. Er is geen kantine, dus ook geen bingo of iets dergelijks, wel is er een net maar simpel sanitairgebouwtje, voorzien van en goede en hete douche en twee toiletten. Wel zijn er diverse dieren (een paar koeien, schapen, 2 ezels, kippen etc.) U zult zich hier zelf moeten vermaken of hier natuurlijk herlijk rustig niets doen en volledig tot rust komen. Er zijn wel enkele regels opgesteld door de st. Natuurkampeerterreinen waaraan voldaan dient te worden. Zo mag u niet langer dan 28 aaaneengesloten nachten verblijven, uw caravan mag niet langer zijn dan 5,5 meter en kampeerbusjes moeten maximaal 2000 kg wegen. Campers zijn dus niet toegestaan. Omdat hier dieren op de camping aanwezig zijn, mag u zelf geen huisdieren meenemen.

 

Minicamping De Oude Boomgaard in Snelrewaard, Utrecht

 

Natuurkampeerterrein de Oude Boomgaard in Snelrewaard, ligt in de Lopikerwaard, op de grens van de provincies Utrecht en Zuid–Holland, waar je fantastisch kunt fietsen. De Oude Rijn, Hollandsche IJssel, Lek, Vlist, Korte en Lange Linschoten zijn de rivieren die deze streek doorstromen. Vlakbij de minicamping bevinden zich onder andere het Landgoed Linschoten (gedeeltelijk toegankelijk), paardenpension ‘Het Oude Water’ en kaasboerderij de ‘Vliethoeve’. Iets verderop liggen schilderachtig Linschoten, Montfoort, Woerden, het zilverstadje Schoonhoven, de historische kaasstad Gouda en natuurlijk ooievaars- en heksenoord Oudewater. Onderweg van de ‘Oude Boomgaard’ naar Oudewater kunt u pauzeren in Theetuin de Kwakel, waar men onder andere heerlijk sap van biologische appels uit onze boomgaard schenkt.

 

 

 

Wilt u nog meer weten over deze minicamping in de provincie Utrecht?
Bezoek dan eens de website van Natuurkampeerterrein de Oude Boomgaard in Snelrewaard.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina