Natuurcamping "Slapen tussen de schapen" in Mill
Minicamping in de provincie Noord-Brabant

Vanaf  April 2011 is  Natuurcamping “Slapen tussen de Schapen”  in Mill, een minicamping in de provincie Noord-Brabant geopend.  Er is dan een unieke  mogelijkheid om te 'slapen tussen de schapen'. Dit kan met een tentje (maximaal 10 tentjes) en er komen 2 'schaapskooitjes' beschikbaar waar per 'kooitje' 6 personen kunnen overnachten. Dit moet u beleven op Natuurcamping “Slapen tussen de schapen” in Mill, een Minicamping  in de provincie Noord-Brabant

tussen de schapen slapem

Naast de natuurcamping “Slapen tussen de schapen” in Mill is er ook nog een groepsaccomedatie te huur die geschikt is voor 26 personenen. Graag verwijzen wij u naar de pagina die te vinden is onder Kampeerboerderij.  Ook is er een schaapskudde (altijd gemakkelijk als u er tussen wilt slapen) en een schapenkaas en ijsboerderij ’t Schupke.

groepsaccomedatie

In de omgeving van Groepsaccomedatie De Nieuwenhof in Mill zijn diverse activiteiten te ondernemen. Natuurlijk leent de omgeving zich uitstekend voor mooie wandel- en fietstochten, maar ook het vestingstadje Grave met zijn mooie centrum, Uden en Nijmegen zijn een bezoek zonder meer waard.  Maar ook voor kinderen is er volop plezier te beleven in deze mooie provincie.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van Groepsaccomedatie De Nieuwenhof in Mill

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina