Mycklafonscamping in Gummarp bij Eksjö,
Minicamping in het zuiden van Zweden

Ben Schimmel en Hanny Harmsen heten u van harte welkom op Mycklafons camping in Gummarp bij Eksjö, een minicamping in het zuiden van Zweden. Dit is het land van Pippi Langkous, het leuke en ondeugende meisje met de bekende rode vlechten. Het is een geweldig mooie omgeving met glooiende heuvels, uitgestrekte bossen en veel meren en rivieren. Er zijn ongeveer 40 plaatsen op de camping aanwezig, waarvan 25 voorzien zijn van een electra-aansluiting. Zoals op vele minicampings het geval is zijn hier ook 4 goed uitgeruste blokhutten (stugor) en een stacaravan te huur. Ook heel leuk is kamperen in de luxe safaritent. De camping ligt aan het grote Mycklaflonmeer en beschikt over een eigen strand. Kamperen op Mycklafons camping in Gummarp bij Eksjö, een minicamping in het zuiden van Zweden, is ideaal voor mensen die ver weg willen van de hectiek van alle dag.

 

Mycklafonscamping in Gummarp Zweden

 

Op Mycklafons camping in Gummarp bij Eksjö zijn uitstekende voorzieningen aanwezig. Er is een receptie, een restaurant met een terras met uitzicht over het meer, een sanitairgebouw die ook geschikt is voor mindervalide mensen, een kinderspeelplaats, een keuken, een gezamenlijke huiskamer, barbequeplekker etc. Eén van de mooiste voorzieningen is natuurlijk het Mycklafonsmeer. Zeer geschikt om te zwemmen, kanoën, vissen en surfen. U kunt diverse zaken huren op de minicamping. De omgeving is ook geschikt om heerlijke fietstochten te maken. De golfliefhebbers kunnen in de nabije omgeving van de camping terecht.

 

Veld van de kleine camping in Zweden

 

Mocht u ook uw vertier buiten Mycklafons camping in Gummarp zoeken dan zijn hier ook volop mogelijkheden voor. Een hele bekende Zweedse is o.a. de roodharige Pippi Langkous. Zij is te bewonderen in het Astrid Linsgrens park in Vimmerby. Eksjö is ook een hele leuke plaats met schitterende houten huizen. Leuk is ook het goudzoeken in de mijnen van Ädelfors. Mocht u willen winkelen dan kan dat in het grote winkelcentrum in Jönköping. Niet ontbreken bij een vakantie in Zweden is natuurlijk een bezoek brengen aan het Elandenpark Målilla Älgpark in Målilla.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in het zuiden van Zweden?
Bezoek dan de website van Mycklafons camping in Gummarp bij Eksjö.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina