Minicamping Hinterland in Steffenberg
Kleine camping in Hessen

Minicamping Hinterland in Hessen, een kleine camping in de deelstaat Hessen, is een gezellige en gemoedelijke camping en ligt aan de rand van Niedereisenhausen, een van de zes dorpen van de gemeente Steffenberg. Er zijn 25 toeristische plaatsen beschikbaar die op diverse terrassen liggen, waardoor men bijna overal een fantastisch uitzicht heeft over het dal. Naast de mini camping verhuurt men ook nog een 5 tal kamers. De duitse eigenaren, Ute en Rainer Feltgen, verheugen zich op uw bezoek aan Minicamping Hinterland in Steffenberg, een kleine camping in Hessen.


Minicamping Hinterland in Steffenberg, kleine camping in hessen

Op loopafstand van Minicamping Hinterland in Steffenberg bevinden zich een aantal winkels voor uw dagelijkse boodschappen. De sanitaire voorzieningen zijn erg netjes en voldoen ruimschoots aan de door de SVR gestelde eisen. Aan de kinderen is ook gedacht, er is een eenvoudige speeltuin, een tafeltennistafel en ander spelmateriaal. Ook zijn er nog een paar dieren op de mini camping aanwezig. In het nabij gelegen dorp is een mooi buitenzwembad. Ideaal is het dat op deze kleine camping ook een restaurant en bar aanwezig zijn. Op het terras kunt u tijdens de opening van de bar gratis gebruik maken van WiFi.


Kleine camping Hinterland in Steffenberg, mini camping in Duitsland

Minicamping Hinterland in Steffenberg is ook het beginpunt van vele wandel- en fiets routes. In de winter én als er natuurlijk sneeuw ligt kan men in de buurt langlaufen, rodelen en zelfs skiën. Er zijn in dit gebied 19 wandel- en fietsroutes uitgezet. In de omgeving kunt u leuke historische stadjes zoals Dillenburg, Herborn en Marburg bezoeken. Ook de Sackpfeife is een bezoekje waard, hier is onder andere een zomerrodelbaan, speeltuin, dierentuin, wandelpaden, indianendorp en een gezellig restaurant. Kortom, Mini camping Hinterland is een ideale camping voor de rustzoeker, maar ook voor de ondernemende kampeerders is er voldoende te beleven.

Wilt u meer weten over deze kleine camping in Hessen?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Hinterland in Steffenberg.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina