Boerencamping Harmina Hoeve in Sellingen
Een minicamping in de provincie Groningen.

De familie Danker heet u van harte welkom op boerencamping Harmina Hoeve in Sellingen, een minicamping in de provincie Groningen. Een schaduwrijke appelboomgaard, de Sellingerbossen en het Westerwoldse beekdallandschap zijn dé ingrediënten voor een heerlijke vakantie. Voor rust, ruimte en goede voorzieningen bent u bij Minicamping Harmina Hoeve aan het juiste adres. Deze kleinschalige camping biedt u ruime kampeerplaatsen, goede sanitaire voorzieningen en een prima uitvalsbasis voor wandel- of fietstochten. Geniet van de rust en ruimte in tent, caravan of chalet op minicamping Harmina Hoeve in de provincie Groningen.

Minicamping Harmina Hoeve in Sellingen


Of uw voorkeur nu uitgaat naar de ruimte van het open veld of de beschutting van een oude appelboomgaard, minicamping Harmina Hoeve in de provincie Groningen biedt u de mogelijkheid. Naast ruime plekken beschikt de camping tevens over een gezellige recreatieruimte. Deze ruimte geeft gelegenheid om in een ontspannen sfeer uw medegasten te ontmoeten.Het toiletgebouw voldoet volledig aan alle hygiëne-eisen. Het gebouw is voorzien van voldoende toiletten, douches en wastafels, inclusief voorzieningen voor invaliden en wordt twee á drie maal per dag schoongemaakt.

Wij kunnen ons voorstellen dat u boerencamping Harmina Hoeve in Sellingen wilt bezoeken, maar u heeft niet de beschikking over een kampeermiddel? Geen probleem: men biedt u de mogelijkheid om een volledig ingerichte vakantiewoning of toercaravan te huren.Kortom, op deze camping maakt men het de gasten graag naar hun zin. De familie Danker verwelkomt u graag in het mooie Westerwolde.

boerencamping Harmina Hoeve in Sellingen

Wilt u meer informatie over deze mini camping in de provincie Groningen
Kijk dan eens op de website van minicamping Harmina Hoeve in Sellingen


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina