Minicamping Terhorst in Beilen
Boerencamping in de provincie Drenthe

De eigenaren van minicamping Terhorst in Beilen, een boerencamping in de provincie Drenthe, willen u graag zien als gast op hun mooie verblijf. Beilen ligt mooi centraal in deze mooie bosrijke provincie. De camping zelf is gelegen midden in de natuur. Het is een camping voor volwassenen, echt voor mensen die willen kamperen zonder kinderen. Er zijn dus geen voorzieningen voor kinderen. Natuurlijk mogen ze wel een dagje op bezoek komen! Er kunnen 25 caravans of tenten staan, die allemaal voorzien zijn van een electra-aansluiting. Ook zijn er 8 verharde camperplaatsen. Natuurlijk heeft minicamping Terhorst in Beilen, een boerencamping in de provincie Drenthe goede sanitaire voorzieningen.

minicamping Terhorst in Beilen

Als onderdeel van deze mooie sanitaire voorzieningen kunt u beschikken over gratis warm water. Ook is er 10 amp elektra beschikbaar en zijn er basis plaatsen en comfort plaatsen, de laatsten hebben stromend water en afvoer op de plaatst. Op de gehele camping is gratis wifi beschikbaar. De plaatsen zijn allemaal 120m2. Heeft u geen kampeermiddel? Huur dan een goed ingerichte trekkershut of een safaritent. Tevens beschikt minicamping Terhorst in Beilen over diverse fiets en wandelroutes. Na de fietstocht stalt u uw stalen ros in de overdekte stalling. Voor de electrische fiets is er een oplaadpunt.

boerderijcamping Terhorst in Beilen

 

Mooie uitstapjes kunt u maken op uw fiets, want er zijn heel veel bezienswaardigheden op korte afstand. Dat is één van de grote voordelen van minicamping Terhorst in Beilen. Mooie fietstochten over het Dwingelerveld, of het Drentsch-Friesewold. Een bezoek aan het Herinneringscentrum Westerbork of Wildlands in Emmen , het hunebedcentrum in Borger: allemaal zeer de moeite waard. Natuurlijk kunt u er ook opuit met de auto, steden als Assen, Emmen, Hoogeveen en Groningen hebben u zeer veel te bieden.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van minicamping Terhorst in Beilen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina