Minicamping Terhorst in Beilen
Boerencamping in de provincie Drenthe

De eigenaren van minicamping Terhorst in Beilen, een boerencamping in de provincie Drenthe, willen u graag zien als gast op hun mooie verblijf. Beilen ligt mooi centraal in deze mooie bosrijke provincie. De camping zelf is gelegen midden in de natuur. Er kunnen 25 caravans of tenten staan, die allemaal voorzien zijn van een electra-aansluiting. Natuurlijk heeft minicamping Terhorst in Beilen, een boerencamping in de provincie Drenthe goede sanitaire voorzieningen.

minicamping Terhorst in Beilen

Als onderdeel van deze mooie sanitaire voorzieningen kunt u beschikken over gratis warm water. Ook zijn er diverse ontspanningsmogelijkheden, zoals een jeu de boulesbaan, speeltoestellen voor de kleintjes, een geitenwei, etc.etc. Tevens beschikt minicamping Terhorst in Beilen over diverse fiets en wandelroutes. Na de fietstocht stalt u uw stalen ros in de overdekte stalling. Voor de electrische fiets is er een oplaadpunt.

boerderijcamping Terhorst in Beilen

 

Mooie uitstapjes kunt u maken op uw fiets, want er zijn heel veel bezienswaardigheden op korte afstand. Dat is één van de grote voordelen van minicamping Terhorst in Beilen. Mooie fietstochten over het Dwingelerveld, of het Drentsch-Friesewold. Natuurlijk kunt u er ook opuit met de auto, steden als Assen, Emmen, Hoogeveen en Groningen hebben u zeer veel te bieden.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van minicamping Terhorst in Beilen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina