Seniorencamping 't Vossenveld in Egchel
Kleine camping in Limburg

Seniorencamping 't Vossenveld in Egchel, een kleine camping in de provincie Limburg is een een camping voor en door kampeerders!  Het is een SVR seniorencamping, die landelijk gelegen is tussen Venlo en Roermond in het Land van Peel en Maas op de grens van Noord-Limburg en Midden Limburg, waar men betaalbaar kan genieten van comfort , tijdens een fietstocht of een wandeling met het beroemde knooppunten systeem in een afwisselende omgeving van weilanden, boomgaarden, bosgebied, kanaaltjes en landerijen . Op de camping vindt U royale zon- of schaduwrijke staanplaatsen, allen voorzien van 6 Amp. elektra, rioolaansluiting en vlakbij wateraftappunten, met parkeerplaats voor de auto bij uw kampeermiddel,de kampeerplaatsen zijn waterpas. Men gaat met u mee naar de plaats en man kan u desgewenst meehelpen de caravan op plaats te zetten . Dus voor senioren is seniorencamping 't Vossenveld in Egchel, een kleine camping in de provincie Limburg, een camping waar het genieten gelijk begint.

minicamping Vossenveld in Limburg

 

De sanitaire voorzieningen op Seniorencamping 't Vossenveld in Egchel zijn modern, hygiënisch en ook uitstekend verzorgd! Er bevinden zich diverse(verhoogde) toiletten, douches, wascabines en chemische stortplaatsen. De eigenaren willen u als gast laten genieten van het luxe verwarmde sanitair gebouw. Hier bevindt zich ook een MIVA ruimte . Op het terrein is ook een kantine, waar vaker activiteiten worden gehouden en een biljart en dartbord aanwezig is. Ook wordt er een gezamelijke kaartavond georganiseerd . Verder biedt de camping een jeu de boulesbaan, een dartruimte, een tafeltennistafel , en een speeltuintje voor de (klein)kinderen ,en een overdekte fietsenstalling.

boerencamping Vossenveld in Limburg

 

Ook bevindt zich er een informatie ruimte, waar u van allerlei folders(en mini cards)kunt vinden van bezienswaardigheden in de omgeving. Hier kunt u ook gratis draadloos internetten, zodat u direct alle gewenste informatie kunt opzoeken over activiteiten in de regio. Er is zoveel te zien en te doen in de omgeving van Seniorencamping 't Vossenveld in Egchel, waardoor deze pagina niet genoeg ruimte geeft om alles te vermelden.

Dus wilt u meer weten over deze kleine seniorencamping in Limburg?
Bezoek dan HIER de website van Seniorencamping 't Vossenveld in Egchel

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina