Minicamping 't Lentinck in Brummen
Boerencamping in de provincie Gelderland

Wim en Anouk van minicamping 't Lentinck in Brummen, een boerencamping in de provincie Gelderland, willen u graag verwelkomen op hun mooie camping. Tussen de Veluwe en het uiterwaardengebied van de IJssel ligt camping ‘t Lentinck midden in het coulissenlandschap van de Veluwezoom. De camping is gelegen bij een traditionele boerderij uit het einde van de 19e eeuw en ligt in de zogenoemde landgoederenzone. Het is nog een echte boerencamping want men teelt suikerbieten, mais, tarwe/gerst en onbespoten aardappels. Ook worden er ongeveer 45 stieren gehouden en wordt er hooi en stro verbouwd. Dus op minicamping 't Lentinck in Brummen, een boerencamping in de provincie Gelderland kampeert u nog bij een echte boer!

minicamping 't Lentinck in Brummen, provincie Gelderland

 

Minicamping 't Lentinck in Brummen is lintvormig aangelegd. Veel plaatsen bieden een weids uitzicht. De verschillende kampeerveldjes zijn begroeid met meidoornhagen, fruit- en notenbomen en knotwilgen, waardoor de camping privacy en landelijk gevoel uitstraalt. Er zijn 35 kampeerplekken. Auto’s mogen alleen bij aankomst en vertrek op het kampeerterrein komen. Dit geeft dus een veilig gevoel. Op elke plaats kan elektriciteit afgenomen worden. Het terrein is minder geschikt voor kinderen

Op minicamping 't Lentinck in Brummen is een “campingwoonkamer” met zithoek, satelliet TV, bibliotheekje en leestafel. Tegen een geringe vergoeding kunt u een vuurtje stoken in de open haard, gebruik maken van een poolbiljarttafel en genieten van een gekoeld drankje. In het toiletgebouw zijn 4 ruime douches, 4 toiletten, een wascabine, diverse wastafels, afwasgelegenheid en een centrifuge beschikbaar. Het warme water voor de douche, wascabine en de afwas is inclusief (geen muntautomaten).

Boerencamping 't Lentinck in Brummen, Gelderland


Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van minicamping 't Lentinck in Brummen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina