Minicamping 't Zwaluwnest in Borkel en Schaft
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

Sjaak en Gerarda Louwers heten u van harte welkom op Minicamping 't Zwaluwnest in Borkel en Schaft, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant. Achter de boerderij bevindt zich een groot, vlak en goed onderhouden kampeerveld genaamd het Zwaluwveld met een prachtig uitzicht over de achterliggende landerijen en bossen. Hier zijn 15 plekken in een halve cirkel opgesteld. Sinds 2014 is er een nieuw veld langs de boerderij bijgekomen, genaamd het Bloemenveld en deze is goed voor 10 kampeermiddelen tegenover elkaar. Campers zijn van hier ook van harte welkom. Op beide velden van Minicamping 't Zwaluwnest in Borkel en Schaft, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, is een elektriciteitsaansluiting aanwezig.


Veld van 't Zwaluwnest in Borkel en Schaft, Noord Brabant

Minicamping 't Zwaluwnest in Borkel en Schaft (Gemeente Valkenswaard) beschikt sinds 2014 ook over een geheel nieuw sanitairgebouw met ruime toiletten en douches en met een mindervalide voorziening. In dit gebouw bevindt zich ook een fietsenstalling met electrische oplaadpunten.Voor de kinderen is er een trapveldje met doelen en een mooie grote trampoline. Natuurlijk zijn er ook leuke dieren op deze boerderijcamping aanwezig. Voor de liefhebber.....Wifi is beschikbaar én gratis. Ook wordt er een mooie goed ingerichte tourcaravan met voorten verhuurd. Op die manier kunt u het kamperen eens uitproberen.

 

De boerderijcampi ng 't Zwaluwnest in Borkel en Schaft.

 

Minicamping 't Zwaluwnest in Borkel en Schaft ligt ongeveer 20 kilometer onder Eindhoven, dicht bij de Belgische grens. Het is ook gelegen nabij de mooie natuurgebieden De malpie, De Leenderheide en het in België gelegen natuurreservaat de Palteaux. Dit zijn natuurlijk schitterende gebieden om lange fiets- of wandeltochten te maken. Enkele bijzondere activiteiten in de buurt zijn het Bloemencorso op de 2e zondag van september en de Brabantsedag in Heeze op de laatste zondag van augustus. Het advies van Sjaak en Gerada is dan ook om een te komen genieten van de Brabantse gezelligheid in combinatie met de rust op de boerderijcamping.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van Minicamping 't Zwaluwnest in Borkel en Schaft.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina