Mini-camping 't Vressels Bos in Nijnsel (St. Oedenrode)
Een boerencamping in de provincie Noord-Brabant

De familie Sanders heet u van harte welkom op minicamping 't Vressels Bos in Sint Oedenrode, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant. De minicamping is gelegen aan het hart van de Meierij, een prachtige groene omgeving met volop fiets- en wandelroutes. Het natuurgebied Het Vressels Bos ligt op 400 meter van minicamping 't Vressels Bos in Sint Oedenrode, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, en is met mooie wandelpaden en mountainbikeroutes vrij toegankelijk.

Sint-Oedenrode heeft een gezellige dorpskern met veel winkels, restaurants, cafe's en terrasjes. Het gehele jaar door worden hier met enige regelmaat leuke activiteiten voor het hele gezin georganiseerd. In de directe omgeving liggen o.a. recreatieplas Aquabest. Dierenrijk Nuenen, Thermea Son en kinderspeelpaleis Dippie Doe. Of wat dacht u van een dagje winkelen in Son en Breugel, Eindhoven, `s-Herhogenbosch of Helmond ?

minicamping 't Vresselsbos in Nijnsel, provincie Noord-Brabant

Minicamping 't Vressels Bos in St. Oedenrode bestaat uit 6 ruim opgezette velden met veel groen, hierover zijn de 25 kampeerplaatsen verdeeld. Vanaf juni 2015 zijn er nieuwe sanitaire ruimtes en een nieuwe afwasgelegenheid gerealiseerd. Voor de kinderen is er genoeg te beleven, een grote speelweide met goal en trampoline, een groot houten speelkasteel met glijbanen en klimmogelijkheden, een zandbak, wip, schommels, wipkippen en er is een minigolf met 18 holes banen. Bij slecht weer komt men samen in de ontmoetingsruimte voor een potje pool-biljard of photo play. Op de minicamping is er gratis Wi-Fi. En natuurlijk niet te vergeten de leuke activiteiten die worden georganiseerd, denk aan knutselen, pannenkoeken bakken, frietfeest, spellen en ponyrijden.

 

zwembad minicamping 't Vresselsbos in Nijnsel, Noord Brabant

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Kijk dan eens op de website van minicamping 't Vressels Bos in St. Oedenrode

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina