Minicamping 't Sluisje in Hoek
Boerencamping in de provincie Zeeland

Minicamping ‘t Sluisje in Hoek, een kleine boerencamping in de provincie Zeeland beschikt over 25 mooie kampeerplaatsen. Er zijn twee compleet ingerichte tourcaravans met voortent te huur. De camping ligt in een oude fruitboomgaard, met o.a. ook een walnotenboom. Op de boerderij zijn Ouessantschapen, ganzen, kippen en een poes. Het milieu staat bij hier hoog in het vaandel. Op het land staat een windmolen. Verder zijn er op Minicamping ‘t Sluisje in Hoek, een kleine boerencamping in de provincie Zeeland, zonnepanelen, een zonneboiler en wordt het afval gescheiden.

minicamping 't Sluisje, eenvoudige maar zeer nette sanitaire voorzieningen

De sanitaire voorzieningen op minicamping ‘t Sluisje in Hoek zijn eenvoudig maar schoon, het warme water voor de afwas is gratis. De grote schuur is ingericht met oude gymtoestellen uit een voormalige basisschool. De kinderen kunnen hiermee een parcour uitzetten. Ook staat in de schuur een tafeltennistafel en tafelvoetbalspel. Ook is er een gezellige zithoek ingericht met speelgoed, Donald Duckjes, stripboeken en leesboeken. Buiten op de boerencamping is er ook een speelplaats, trampoline en een zandbak. In de notenboom hangen oude autobanden om te schommelen. Voor jong en oud zijn diverse maten skelters beschikbaar.

Ruime plaatsen op boerencamping 't  Sluisje in Hoek


Minicamping ‘t Sluisje in Hoek ligt centraal in Zeeuws Vlaanderen op slechts 10 km afstand van de Belgische grens. Met behulp van de knooppuntenroutes kunt u prachtige fiets- of wandelroutes uitzetten. Door de tunnel onder de Westerschelde bent u binnen 20 minuten in Middelburg. Vanaf de camping is het ook 25 minuten richting de kust (Breskens, Groede, Cadzand). Dus er zijn ruim voldoende mogelijkheden om actief te zijn in uw vakantie op deze boerencamping in Zeeland. .

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan hier de website van Minicamping 't Sluisje in Hoek'.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina