Minicamping 't Oostenriek in Megchelen
Boerderijcamping in Gelderland (Achterhoek)

Minicamping 't Oostenriek in Megchelen, een boerderijcamping in de provincie Gelderland is gelegen in een fraaie landelijke omgeving van de Achterhoek en grenst aan een groot bosgebied in Duitsland. De Achterhoek is een ideale omgeving voor rust- en natuurliefhebbers. De mini camping is gelegen naast de boerderij, hier wordt alleen nog wat kleinvee gehouden, zoals 2 paarden, 2 geiten en de hond van de eigenaren, de familie Venhorst. Naast de mogelijkheid om hier te kamperen, kunt u eventueel ook een compleet ingerichte en zeer nette stacaravan huren, deze is geschikt voor maximaal 4 personen. De beschikbare plaatsen op Minicamping 't Oostenriek in Megchelen, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, zijn verdeeld over 4 verschillende velden.

 

Minicamping 't Oostenriek in Megchelen, Gelderland, de Achterhoek

 

Er zijn uitstekende voorzieningen aanwezig op Minicamping 't Oostenriek in Megchelen. Er is een 'Proathuus' en Recreatieschuur waar u bij `n wat minder mooie dag kunt vertoeven. Gezellig een potje biljarten of darten is dan een goede bezigheid. De sanitaire voorzieningen zijn goed en ook heeft u elke dag de beschikking over schone douches en toiletten. Het kampeerveld is voorzien van elektra aansluitingen voor iedere bezoeker. Huisdieren zijn aangelijnd toegestaan. Ook is er een aparte ruimte waar u eventueel uw was en/of uw afwas kunt doen. Op één van de velden is een jeu de boules baan aangelegd, een leuk spel voor jong en oud. Voor de laptop liefhebber: er is op de gehele mini camping gratis draadloos internet beschikbaar.

 

Boerderijcamping 't Oostenriek in megchelen, gelderland

 

Minicamping 't Oostenriek in Megchelen ligt in het uiterste puntje van de Achterhoek, tegen het Duitse plaatsje Anholt aan. Hier vindt u het biotoopwildpark "Anholter Scheiz", slecht 2 kilometer van de mini camping verwijderd. Het is een geweldig mooi park met vele bezienswaardigheden en dieren. Ook hierbij ligt de Wasserburgt Anholt, een mooi gerestaureert kasteel met een interessant museum en schitterend aangelegde tuinen. Maar ook aan de Nederlandse kant van de grens zijn genoeg mogelijkheden, er liggen schitterende fiets- en wandelroutes die u door de prachtige natuur en dorpen leiden.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in Gelderland (de Achterhoek)?
Bezoek dan eens de website van Minicamping 't Oostenriek in Megchelen

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina