Minicamping 't Kappie in Baars
Boerencamping in de provincie Overijssel

Minicamping 't Kappie in Baars, een boerencamping in de provincie Overijssel, is een plek om helemaal tot rust te komen. Gelegen in de kop van Overijssel, vlak bij Steenwijk, op fietsafstand van de provincies Drenthe en Friesland. Zowel de bossen als het water liggen op steenworpafstand. De camping is ruim opgezet maar heeft toch het karakter van een kleine camping. Daardoor kunt u volop genieten van de rust en natuur om u heen. Ook jonge kinderen zullen zich uitstekend vermaken. Zij kunnen zich naar hartelust uitleven in de speeltuin en het peuterbad. Uw gastheer Jan Plat en gastvrouw Lidia Katers hopen u snel te mogen verwelkomen op minicamping 't Kappie in Baars, een boerencamping in de provincie Overijssel.

Minicamping 't Kappie in Baars


minicamping 't Kappie in Baars biedt 55 ruime toeristenplaatsen op een terrein van 4 ha. Wilt u een zonnige plek of juist liever een plaatsje in de schaduw, beide is volop aanwezig. Met een aansluiting voor centrale antenne zijn er vele kanalen te ontvangen. Ook rioleringsaansluiting is aanwezig. Omdat de eigenaren u een rustige vakantie willen bezorgen zijn er geen horeca faciliteiten aanwezig. Kamperen bij Camping 't Kappie is recreëren in een gevarieerde natuur: dichtbeboste gebieden als de Woldberg en de Eese worden afgewisseld met de meren en plassen van De Wieden en De Weerribben.

Niet alleen wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen. Er zijn vele manieren om te genieten van al het moois dat de omgeving biedt. Bijvoorbeeld lekker een terrasje pikken na heerlijk te hebben rondgeslenterd in één van de vele mooie en pittoreske plaatsjes. Of vaar eens met een kano of fluisterboot door het prachtige watergebied van Giethoorn en de Weerribben. Ook de cultuurliefhebber hoeft zich niet te vervelen; het gebied rond minicamping 't Kappie in Baars is rijk aan vele musea, museumboerderijen en galerieën. Op de website van de camping (zie link onderaan de pagina) treft u nog meer mogelijkheden voor een leuk dagje uit.

Boerencamping 't Kappie in Baars

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Overijssel?
Klik dan op deze link voor een bezoekje aan de website van minicamping 't Kappie in Baars

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina